Yüzyıllardır kadınların en vazgeçilmez takı ve aksesuarlarında yer alan inciler kolyelere de çok yakışıyor. Birçok farklı takının tasarımında kullanılan inciler zarif yapıları ile oldukça beğeni topluyor. İnci kolye modelleri doğal güzelliği ortaya çıkaran ve zarafeti simgeleyen yapıları ile her markanın trend ürünleri arasında yer alıyorlar.

Yüzlerce farklı model seçenekleri ile inci Kolyeler her tarza ve bütçeye uygun alternatifler sunmaktadır. En popüler inci kolyeler arasında yer alan altın kaplamalı zincir ile birlikte ya da pırlantalı inci kolye tasarımları kadınların zarafetine zarafet katıyor.

İnci Kolye Fiyatları

İnci kolye modellerinin fiyatlarının belirlenmesinde bazı kriterler bulunur. İmitasyon inciler de tasarımlarda kullanılsa da belli markalar gerçek inci kullanmaktan vazgeçmiyorlar elbet. İncilerin yetiştiği bölgelerden incinin boyutu, rengi ve parlaklığına kadar bir takım ölçütler bulunmaktadır. İnci kolyeleri sunan marka ve modeli de fiyat kriterleri arasında yer almaktadır.

Farklı birçok inci türünün kullanılması farklı kolye fiyatlarının da ortaya çıkmasına yol açıyor. İncinin boyutları büyüdükçe maliyet arttığı için bu durum kolye fiyatlarına yansımaktadır. Dolayısıyla, her bütçeye göre farklı boyutlarda inci kolye tasarımını yapan markalar her zevke ve bütçeye göre ürün ortaya çıkarıyorlar. Farklı model ve tasarımlarla yüzlerce inci kolye modeli arasından dilediğinizi satın almak için https://www.shopmonreve.com/inci-kolye-modelleri adresini ziyaret etmeye ne dersiniz?