Özel jet kiralama süreci ve fiyatları, özel uçak kiralama süreçlerinde seyahatin planlanması ve uçak modeli ile seyahat süresinin hesaplanmasıyla belirlenir. Seçilen özel jet türüne göre fiyat belirlenmektedir. Yurt içi özel jet kiralama işlemleri çok kısa süre içerisinde tamamlanmaktadır. Yurt dışı talepleri ise bir kaç işlemin ardından tamamlanmaktadır. Yurt dışı kiralama işlemlerinin tamamlanabilmesi için seyahat edilecek ülke ve şehirlere göre süre değişmektedir.

Nitekim seyahat edilecek ülkenin uçuş güzergahında bulunan ve hava sahası üzerinden geçilen ülkelerden izin alınması gerekmektedir. İzin sürecinin ardından işlemler tamamlanır. Avrupa ülkelerinde bu işlemler kısa süre içerisinde uzman personeller aracılığıyla yapılabilmektedir. Uçuş süresi uzun olan ülkelerde izinlerin tamamlanması ve özel jetin hazırlanması 24 ile 48 saat arası sürebilmektedir.

En İyi Özel Uçak Kiralama Yöntemi: Özel Jet Kiralama

Özel Jet Kiralama ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Özel uçak kiralama ile ilgili sıkça sorulan sorulardan bazıları aşağıda yer almaktadır.

Özel Jet Neden Kiralanır?

Özel jet özellikle yoğun iş temposu içerisindeki kişiler tarafından tercih edilmektedir. Çünkü iş yoğunluğu ve çıkan aksiliklere taviz vermemek için özel jet ile zamandan tasarruf sağlanır.

Özel Uçak Kiralama için Ne Zaman Görüşmek Lazım?

Uçmak istediğiniz ülkeyi ortalama 4 saat öncesinden söylemeniz yeterli olmaktadır. Fakat dilediğiniz jet ile uçmak istiyorsanız, erken söylemeniz gerekmektedir. Bu sayede alternatif tercihler sunulabilir.

Uçuş İptali veya Değişikliği Yapsak Ne Olur?

Özel jet uçuşlarından 48 saat öncesine kadar değişiklik ve iptal işlemleri sağlanabilmektedir. Fakat uçuşunuza 24 saatten az kaldıysa, yapılan ödemelerde kesinti olmaktadır.

Uçuşun Size Özel Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Uçuş esnasında tamamen istekleriniz doğrultusunda değişimler ve seçimler yapılmaktadır. Ne kadar ayrıntı verirseniz o kadar değişiklik sağlayabilirsiniz.

Evcil Hayvan Getirebilir Miyiz?

Özel jet kiralama uçuşlarında evcil hayvan getirilebiliyor. Fakat bazı evcil hayvanların uçuş esnasında kişilerin yanında olması problem oluşturabiliyor.

En İyi Özel Uçak Kiralama Yöntemi: Özel Jet Kiralama

Neden Özel Uçak Kiralama Tercih Edilmeli?

Birçok kişi lüks olduğu için özel uçak kiralama hizmetlerini tercih etmektedir. Fakat bu özel hizmeti almanın farklı nedenleri de vardır. Aşağıda bu nedenlerden bazıları verilmiştir.

  • Daha fazla zaman tasarrufu,
  • Daha fazla varış noktası seçimi,
  • Arttırılmış güvenlik önlemleri,
  • Konfor

Zaman Tasarrufu: Zaman tasarrufu ile geç kalma durumları ortadan kalkar. Dilediğiniz ülkede dilediğiniz saatte olabilirsiniz.

Daha Fazla Varış Noktası: Sabit havayolu belirli güzergahlarda gitmektedir. Fakat özel jet kiralama hizmeti ile istediğiniz noktaya seyahat edebiliyorsunuz.

Arttırılmış Güvenlik Önlemleri: Özel jet kiralama hizmetleri, Covid-19 gibi salgın hastalıklar konusunda daha güvenli olmaktadır.

Konfor: Özel jetler, her ayrıntı düşünülerek dizayn edilmektedir. Bu sebep ile oldukça konforlu olmaktadır.