Gazeteci ve siyasetçi Erdem Silay’ın yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Erdem Silay kimdir, Erdem Silay nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında, Erdem Silay biyografi bilgileri, kariyeri ve eğitimi hakkında ayrıntılar merak ediliyor.

Gazeteciliğinin yanı sıra siyasetçi kimliği ile de dikkatleri üzerine çeken Erdem Silay, Karaman’da gazetecilik faaliyetleri ile şehrin tanınmış isimleri arasına girmiştir. Daha sonra, siyasi faaliyetlerine ağırlık veren ve uzun yıllardır içinde bulunduğu partisinde önemli görevler üstlenen Erdem Silay, Karaman’da basın, STK ve siyaset faaliyetleri ile birlikte yerel yönetim çalışmalarına da devam etmektedir.

Erdem Silay kimdir?

Erdem Silay gazeteci ve siyasetçidir. Karaman’da doğup büyüyen Erdem Silay, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde eğitim görmüş ve bu üniversitedeki eğitim hayatını başarı ile tamamlamıştır. Gazetecilik işleri ile Karaman’da faaliyet gösteren Erdem Silay, yerel yönetimler alanında kariyerini geliştirmiş ve Karaman Belediyesi’nde çalışmaya başlamıştır.

Aynı zamanda siyasi çalışmalarını da aktif olarak sürdürmeye devam eden ve Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı olan Erdem Silay, Karaman Belediyesi’nde çalışmaya devam etmektedir. Sadece gazeteci ve Büyük Birlik Partisi’nde sürdürdüğü siyasetçi kimliği ile kendisini tanımlamayan Erdem Silay, Sivil Toplum Kuruluşları ve yerel yönetimler alanında yaptığı çalışmalarla da Karaman şehri için değer üretmeyi sürdürmektedir.

Erdem Silay nereli?

Erdem Silay Karamanlıdır. Karaman’da doğup büyüyen, eğitim hayatını Karaman’da tamamlayan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nden başarı ile mezun olan, Karaman’da gazetecilik mesleğine başlayan ve siyasi faaliyetlerini Karaman şehrinde sürdüren Erdem Silay, Karaman Belediyesi’nde çalışmaya devam etmektedir.

Karaman’da yaptığı işler bunlarla sınırlı olmayan Erdem Silay aynı zamanda, bir dönem Hizmet-İş Sendikası Karaman Şubesi Gençlik Komitesi Başkanlığı da yapmıştır. Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın temasta olan, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarında önemli görevler üstlenen, Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım Medya Başkanlığı görevleri ile aktif siyasi hayatına devam eden ve Karaman Belediyesi’nde çalışan Erdem Silay, tüm çalışmalarını Karaman şehri için sürdürmektedir.

erdem silay kimdir nereli

Erdem Silay kaç yaşında?

14 Haziran 1990 doğumlu olan gazeteci ve siyasetçi Erdem Silay 32 yaşındadır. Burcu ikizler olan Erdem Silay, Güllü Öztürk Silay ile evlidir. Silay çiftinin Kayra adında bir oğlu var.

Erdem Silay sosyal medya hesapları

  • Erdem Silay instagram hesabı kullanıcı ismi: @silayerdem
  • Erdem Silay Twitter hesabı kullanıcı ismi: @ErdemSilay
  • Erdem Silay Tiktok hesabı: @erdemsilay