Fenerbahçe’nin Jorge Jesus ve Nicolas De La Cruz transferleri gündeme geldi. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’deki ikinciliğini garanti altına alacak gibi görünüyor. İsmail Kartal yönetiminde yeşil sahaya çıkan takımda bazı değişiklikler olabilir. Arjantin’in basın kanallarında çıkan habere göre, Fenerbahçe takımının gündeminde Jorge Jesus var. Arjantin’in yanı sıra Portekiz basını da bu atlantisbahis haberlere yer verdi. Hatta Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün Jorge Jesus olduğu ve anlaşmaya varıldığı haberleri de konuşuluyor.

Jorge Jesus kimdir?

Adı Fenerbahçe ile anılan Teknik Direktör Jorge Jesus 1954 Portekiz doğumludur. Futbol kariyerinde orta sahada top koşturan ve Sporting Lizbon’da oynayan Jesus, farklı takımların forması ile sahaya çıktı. Uzun süre yedek kalan, 16 yıl boyunca sadece 160 maçta kadroya giren Jesus, 1989 yılında aktif futbol hayatını bırakmış ve teknik direktörlük kariyerine başlamıştır.

Jorje Jesus’un çalıştırdığı futbol takımları şunlar olmuştur; Amaro FC, Felgueiras 2015, Uniao Maderia, CF Estrela, Vitoria Setubal, CF Estrela, Vit. Guimaraes, Moreirense, Leiria, Belenenses, SC Braga, Benfica, Sporting Lizbon, Al Hilal, Flamengo. Jorge Jesus’un Sporting Lizbon ile 1 Portekiz Kupası ve 1 Süper Kupa Şampiyonluğu vardır. Ayrıca Brezilya'da 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa, 1 Copa Libertadores ve 1 Sudamericana şampiyonluğu da yaşamıştır.

Nicolas De La Cruz kimdir?

Fenerbahçe’nin transfer listesinde olan Nicolas De La Cruz, kariyerine Liverpool FC Montevideo takımında başlamıştır. 2017 yılında River Plate’a transfer olan oyuncu, 5 yıl boyunca 148 maçta sahaya çıkmıştır. Bu maçlarda 25 gol atan De La Cruz, 30 asist üretmiştir. Nicolas De La Cruz’un oynadığı mevkii orta sahadır. Ayrıca forvetin arkasında ve kanatlarda da etkili olduğu biliniyor.