Furkan Bostan henüz birkaç yıldır yeteneklerinin farkına varmış ve birkaç yıllık çalışma ile adından söz ettirmeyi başarmış genç bir girişimcidir. Yani standartları belirleyen ve Frankfurt doğumlu olan girişimci bugüne kadar denemiş olduğu sistemlerle tüm projeleri başarıya dönüştürüyor. İşte Furkan Bostan’ın çalışma felsefesi ve şirketlere sağlamış olduğu katkı…

Bostan Deals Nasıl Çalışıyor?

Furkan Bostan dijitalleşmek üzerine talepleri olan tüm girişimcilere yararlanabilecekleri bir vizyon ve çalışma sistemi oturtmaktadır. Kurmuş olduğu Bostan Deals şirketi şu anda Almanya'da, Türkiye'de ve Dubai'de faaliyetlerini sürdürmektedir. Genç bir hayalperestken en büyük vizyon sahibi olarak anılmaya başladı. Furkan Bostan her gün giderek kat ettiği yol ile çok daha büyük sorunları çözmektedir. Büyüme yolunda çok daha hızlı adımlar atmaktadır. Sahip olduğu ortakları ile sürekli olarak baskının ve yaratıcılığın büyümeyi tetikleyen bir dürtü olduğunu kabul etmektedir.

Furkan Bostan Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor Mu?

Furkan Bostan hayalleri üzerine pek çok açıklama yaptı. Tüm gezegendeki bir sonraki büyük şirket olma yolunda ilerleyeceğinin sinyalini verdi. Uluslararası bir dokunuş kazanma şansına sahip olan iş ortaklarıyla küresel oyuncular kadar büyük olmak potansiyelinin orada olduğundan bahsetti. Dünyanın en büyükleri arasında yer alana kadar dinlenmeyeceğini söyleyen girişimci hakkında her şey merak ediliyor ve büyüme adımları gözlemleniyor.