Star TV’de sinemaseverler ile buluşan Hedefim Sensin filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Hedefim Sensin filmi ne zaman çekildi kaç yılında, Hedefim Sensin filmi Gökçeada’da nerede çekildi sorularının yanıtı ve Hedefim Sensin filmi oyuncuları isimleri ortaya çıktı. Komedi türünde çekilen filmin senaryosunu, aynı zamanda başrolde olan Ata Demirer yazdı.

Hedefim Sensin filminin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. 1 saat 52 dakika süren film BKM tarafından setrabet çekildi. Filmde, geveze mizacı yüzünden başı derde giren talihsiz bir çiğ köfte satıcısı, İstanbul'dan kaçıyor ve güzel bir adada yeni bir hayata başlıyor.

Hedefim Sensin filmi ne zaman çekildi kaç yılında?

Hedefim Sensin filmi 2018 yılında çekildi. Çekimleri 1,5 ay süren film 30 Kasım 2018 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. Vizyonda kaldığı süre boyunca 1 milyon 896 bin 782 kişi tarafından izlenen film, 25 milyon 116 bin 487 TL hasılat elde etti.

Hedefim Sensin filmi Gökçeada’da nerede çekildi?

Hedefim Sensin filmi Çanakkale’nin bir ilçesi olan Gökçeada’da çekildi. Filmin çekimleri için Gökçeada’nın farklı noktalarında ve mekanlarında çekim setleri setrabet giriş kuruldu. Filmin bir bölümü için İstanbul’da çekimler yapılırken, kalan çekimler Gökçeada’da tamamlandı. Film, eski adı İmroz olan, 91 kilometre kıyı şeridi olan ve Türkiye’nin en büyük adası unvanına sahip olan Gökçeada’da çekilmiştir.

Hedefim Sensin filmi oyuncuları isimleri

  • Ata Demirer - Zekeriya Taştan
  • Demet Akbağ - Hafize
  • Gonca Vuslateri - Leyla
  • İlker Aksum - Yarım Hasan
  • Tarık Ünlüoğlu
  • Erkan Can