İşadamı Hüseyin Doğan kimdir nereli sorusu yanıt buldu. Tekstil ithalatı ve ihracatında ülkemize katkı sağlayan ve bu alandaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Hüseyin Doğan inşaat ve galeri alanlarında da faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Sinan Akçıl ve Tanju Çolak gibi ünlü isimlerin de katılım sağladığı büyük bir kickboks galası düzenleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Doğan, bu alandaki ikinci galayı düzenlemek için şimdilerde kollarını yeniden sıvadı. Doğan, 2. Kickboks galasının tarihinin belli olduğu dile getirdi. 11 Haziran’da ikinci organizatörlüğü ile televizyonlarda yer alacak olan Doğan, her zaman daha iyisi için mücadelesine devam ettiğini ve edeceğini sözlerine ekledi.

Hüseyin Doğan kimdir nereli?

Girişimci ve iş insanı Hüseyin Doğan 26 Ocak 1978 doğumludur. Hüseyin Doğan aslen Adıyaman Gergerlidir. Çok farklı iş alanlarında kendisini kanıtlayan Doğan, tekstil ithalatından ihracatına, inşaat işlerinden galeri işlerine, organizasyon işlerinden mağazacılığa, geniş bir yelpazede işlerini devam ettiriyor. Özellikle tekstil alanında büyük başarılar elde eden ve bu başarılarını devam ettiren Doğan’ın tekstilin kalbinin attığı Merter ve Laleli gibi büyük piyasalarda mağazaları var. Doğan, bu mağazalarında çalışmaların devam ettiğini ve bayileşme yoluna gittiklerini kaydetti.

Hüseyin Doğan 2. Kickboks galası düzenliyor

İş insanı Hüseyin Doğan, 12 Mart’ta Nusret Öncü ile birlikte tv8.5’da canlı yayınlanan bir kickboks galası düzenlemişti. Bu galanın ardından yeniden kolları sıvayan Hüseyin Doğan, 11 Haziran’da tv8.5’den canlı yayınlanacak ikinci gala için hazırlıklarını sürdürüyor. Etkinlik Avcılar’da bulunan İstanbul Üniversitesi Spor Kompleksinde yapılacak.

Her zaman daha iyisi için mücadelesini bırakmadığını dile getiren Doğan, daha başlangıçta olduklarını, daha iyi işlerde adından söz ettirmek için tüm mücadelesi ile çalışmaya devam ettiğini söyledi. 2. Kickboks galası ile kendilerinden söz ettireceklerini kaydeden Doğan, bu galaya da yine büyük sürpriz isimlerin, ünlü konukların katılacağını, büyük ve kıran kırana geçecek sürpriz maçların olacağını dile getirdi.