istanbul evden eve nakliyat firmaları arasında öne çıkan ve çok tercih edilen Pointer Nakliyat’ın hizmetleri ve şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları hakkında merak edilenler cevap buldu. Sürekli gelişen ve yenilenen teknolojileri ile müşterilerine hizmet veren nakliyat firmaları, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak taşımacılık hizmeti üretmeyi sürdürüyor.

Nakliyat firmalarında ilk aranan özelliklerden biri geniş bir araç filosunun olup olmadığıdır. Aranan bir diğer özellik, eşyaların nasıl güvenli şekilde taşınacağı, bu taşıma sürecinde ne gibi işlemlerden geçeceğidir. Aynı zamanda tüm sürecin fiyata en uygun şekilde nasıl yansıyacağı ve müşterilerin elini dahi sürmeden, tüm taşıma operasyonunun nasıl sonuçlanacağı da merak edilen başlıklar arasında yer alır.

Pointer Nakliyat, tüm bu süreçlere hakim olan, taşıma hizmeti alan müşterilerine en hızlı şekilde, en uygun fiyatla ve en güvenilir yöntemlerle hizmet veren bir firmadır. Firmanın en önemli özelliklerinden biri, işini en hızlı ve güvenli şekilde yapıyor olmasıdır. Müşteriler bu sayede hem zamandan tasarruf ederler, hem de eşyalarının bir çizik dahi olmadan yeni yerine konulduğunu görürler. Firmanın altını çizdiği ve rutin haline getirdiği bu prensipler, onun diğer firmalar arasında bir adım daha öne çıkmasını sağlamıştır.

Sadece İstanbul içi evden eve nakliyat hizmetlerinde değil, şehirler arası evden eve nakliyat hizmetlerinde de profesyonel taşımacılık işleri yapan firma, geniş araç filosu ile müşterilerini bekletmeden, vakit kaybına uğratmadan çözümler üretiyor. Bir şehirden başka bir şehre gitmek üzere hazırlanan, paketlenen, güvenli hale getirilen eşyalar, ayrıca nakliye araçlarında da büyük bir titizlikle sabit hale getirilir ve sağ salim gitmesi gereken şehre ulaştırılır.

istanbul evden eve nakliyat firmaları

istanbul evden eve nakliyat firmaları arasında ve en köklü nakliye şirketleri arasında rakiplerine nazaran bir adım önde olan ve prensipli çalışma sistemi ile dikkat çeken Pointer Nakliyat, hızlı ve güvenli taşımacılığın lokomotif kuruluşları arasında yer almaktadır. İstanbul evden eve nakliyat aşamaları şunlardır;

  • Taşıma işinin öncesinde eksper tarafından keşif ve inceleme yapılır
  • Eşyalar için paketleme ve taşıma notları alınır
  • Kullanılacak araç bu malzemelere göre belirlenir
  • Anlaşma sağlanır ve uzman personeller eşyaları paketleyip hazırlar
  • Kırılacak eşyalar için ayrı bir paketleme sistemi uygulanır
  • Havalı naylonlar ve özel paketleme gereçleri ile işlemler devam eder
  • Sökülebilir eşyalar uzmanlar tarafından sökülüp paketlenir
  • Kutulama işlemleri yapılır ve tüm kutular numaralandırılır
  • Tüm eşyalar nizami bir şekilde nakliye aracına yerleştirilir
  • Eşyaların hareket halindeyken sallanmaması sağlanır
  • Eşyalar yeni yerine ulaştırılır ve personeller tarafından taşıma işlemi gerçekleşir
  • Daha önce sökülen eşyalar, yeni yerinde monte edilir ve yerlerine konulur.

Şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları

Şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları hakkındaki sorular yanıt buldu. Pointer Nakliyat tarafından, şehirler arası evden eve nakliyat işlerinde, gerekli altyapı ve araç donanımı sağlanıyor. Tüm süreçler sigortalı şekilde devam ediyor ve profesyonel ekipler tüm nakliye aşamalarında işlerini titizlikle gerçekleştiriyor. Firma ayrıca, eşyaların bekletilmesi ve depolama hizmetleri konularında da hizmet veriyor.

Pointer Nakliyat ile iletişim kurarak şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları için en uygun teklifleri alabilirsiniz. Kurumsal bir firmanın güvencesi ile taşımacılık alanındaki tüm ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilir ve tüm taşıma süreçlerine şeffaf bir şekilde tanık olabilirsiniz. 60 yılı aşan tecrübesi ile başta İstanbul olmak üzere taşımacılık ve nakliye işleri yapan Pointer Nakliyat, yeni teknolojileri kullanarak ve uzman ekibi ile sektörün en bilinen firmaları arasında olmayı sürdürüyor.