İzmir Bergama Tiyatro Festivali 2022 bilet fiyatları ne kadar sorusu yanıt buldu. Bergama Tiyatro Festivali programı ne zaman başlıyor sorusunun cevabı ortaya çıktı. Festival, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Belediyesi, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV), Bergama Ticaret Odası ve Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle 3dots ve BERaBER tarafından düzenleniyor.

İzmir Bergama Tiyatro Festivali 2022 programı ne zaman?

İzmir Bergama Tiyatro Festivali programı 2 Haziran 2022 Perşembe günü başlayacak. Bergama Tiyatro Festivali üçüncü kez sanatseverlerle buluşuyor. Asklepion, BerKM; dünyanın ilk 7 kilisesinden biri ve Roma tapınağı Kızılavlu ve Akropol’de hayat bulacak festival, ücretli ve ücretsiz etkinlikleriyle her yaştan seyirciyi ağırlayacak. Festival Mabel Matiz konseriyle 2 Haziran’da başlayacak.

İzmir Bergama Tiyatro Festivali 2022 bilet fiyatları

İzmir Bergama Tiyatro Festivali 2022 bilet fiyatları Mobilet satışı ile belli oldu. Bergama Tiyatro Festivali’nin seçkisinde yer alan tüm etkinlik ve oyun biletleri Mobilet üzerinden satın alınabiliyor.

Mabel Matiz konseri bilet fiyatları: Festival Destek: 300.00 TL, Normal Dönem: 200.00 TL, İndirimli (Öğrenci, Engelli ve +65): 100.00 TL. Ayrıca Festival destek bileti fiyatı 100 TL’den başlayan seçeneklerle sunuluyor. Birçok tiyatro ve etkinlik için biletler 40 TL’den başlıyor.

son dakika izmir haberleri