İzmir konser takvimi 2022… İzmir Buca Bayraklı Menemen Bergama 19 Mayıs konserleri 2022 etkinlikleri belli oldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir’in ilçelerinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Buca 19 Mayıs etkinlikleri 2022 kapsamında Norm Ender konseri yapıldı. Bayraklı 19 Mayıs etkinlikleri 2022 kapsamında Pandami Music konseri yapıldı. Menemen ilçesinde de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı. Bergama 19 Mayıs konseri 2022 akşam 21.00’de başlayacak ve Fırat Tanır sahne alacak.

İzmir Buca 19 Mayıs konseri 2022

Buca Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir konser düzenleyerek gençleri, rap müziğin popüler ismi Norm Ender ile buluşturdu. Coşku dolu anların yaşandığı konserde binlerce genç şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Yenigün Mahallesi’nde Buca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konserde alanı dolduran gençler, ışık gösterileri eşliğinde DJ performansı ile Milli Mücadele’yi marşlarla selamladı.

İzmir Bayraklı 19 Mayıs etkinlikleri 2022

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Bayraklı’da da coşku ile kutlandı. Bayraklı’nın 19 Mayıs kutlama programı, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Kutlama programı, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde, öğrencilerin hazırladığı gösteriler ile sürdü. Bayraklı Belediyesi tarafından Bayraklı sahilinde düzenlenen Pandami Music konseri ile bayram coşkusu ikiye katlandı. Alanı dolduran yüzlerce genç, 19 Mayıs’ı ve bağımsızlığı kutladı.

İzmir Menemen 19 Mayıs etkinlikleri 2022

19 Mayıs Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda kutlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun kutlama mesajının okunmasının ardından sahne gençlerin oldu. Ortaokul öğrencilerinin Atatürk ile ilgili şiirlerin okunduğu törende, gençlerin halk oyunları, taekwando ve bayrak grubu gösterileri, ilgiyle izlendi. Tören, protokolün "Gençlik Haftası" temalı resim sergisini gezmesinin ardından sona erdi.

İzmir Bergama 19 Mayıs konseri 2022

İzmir Bergama 19 Mayıs etkinlikleri 2022 kapsamında, şiir ve kompozisyon okumaları, oratoryo gösterisi, müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Taekwondo, boks ve cimnastik gösterilerinin ardından tören, ödüllerin verilmesi ile son buldu. Düzenlenen resmi törenin ardından, Cumhuriyet Meydanı, akşam saat 21.00'de düzenlenecek olan ve sanatçı Fırat Tanır'ın sahne alacağı gençlik konseri için hazırlanmaya başladı.

son dakika izmir haberleri