İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 ayrıntıları İŞKUR’dan paylaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi grafiker alımı iş ilanları İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. işkur ayrıntısına göre belediyeye 2 grafiker alınacak. Daimi olarak istihdam edilecek personel adaylarından 2 yıl deneyim süresi isteniyor. Son başvuru tarihi 6 Aralık 2021 Pazartesi olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı 2021 Aralık detaylarına göre başvuru adresi İsmet Kaptan Mahallesi, Şevket Özçelik Sokak, Akın İşhanı No: 53/31 K: 4 Çankaya Konak İzmir olarak paylaşıldı. Başvuru maili ise [email protected] olacak. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylarla iletişim kurulacak. Çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı ve çalışma saatleri 08.00 – 18.00 arasında olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi grafiker iş ilanları 2021 müracaat koşulları arasında, herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması, adli sicil kaydı olmaması, üniversitelerin güzel sanatlar fakültesi ya da teknik üniversitelerin tasarım bölümlerinden mezun olması ve en az 2 yıl çalışma deneyimine sahip olması şartları yer alıyor. Ayrıca Autodesk Fusion konusunda bilgili, Adobe İllüstratör, Photoshop, İndesign, Premier ve Office programlarına hakim, grafik tasarım, illüstrasyon, ürün geliştirme konusunda deneyimli, teknik dokümanları takip edecek ve araştırma yapabilecek düzeyde İngilizce bilmesi şartları bulunuyor. Müracaat koşullarını sağlayan adayların özgeçmişleri ile mail adresine başvuru yapmaları gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 grafiker iş ilanları

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları