Son dakika İzmir Karşıyaka haberleri… İzmir Karşıyaka Donanmacı Mahallesi Osman Bey Parkı’nda silahlı çatışma çıktı, çatışmada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Karşıyaka ilçesinin Donanmacı Mahallesi’ndeki Osman Bey Parkında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Aralarında husumet bulunan bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine karşı gruptaki kişilerin tabancalarla açtığı ateş sonucunda Fatih Karagöl bacağından yaralandı.

İzmir Karşıyaka Donanmacı Mahallesi Osman Bey Parkı silahlı çatışma

İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Donanmacı Mahallesi’nde bulunan Osman Bey Parkı’ndaki silahlı çatışma ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Olay sonrasında silahlı saldırgan kaçarken çevredekiler durumu 112 çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Fatih Karagöl özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Karagöl'ün durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri, olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalışan 1 şüpheliyi olayda kullandığı silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Donanmacı Mahallesi’nde bulunan lokantaya ateş açtı

Öte yandan, kardeşinin yaralandığını duyan Fatih Karagöl’ün abisi de silahına sarıldı. Donanmacı Mahallesi 1724 Sokak’ta bulunan hasımlarının lokantasına ateş açtı. Açılan ateşte lokantada yemek yiyen ve olayla ilgisi olmadığı öğrenilen bir kişi de ayağından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralıya yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, lokantaya silahlı saldırı düzenleyen Karagöl’ün abisini de yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürdüğü öğrenildi.

son dakika izmir haberleri