La Casa de Papel'in 4. sezonu için geri sayım başladı. Dünyaca ünlü İspanyol dizisi, yayınlandığı dönemde çok fazla takip edilmemesine rağmen, Netflix platformuna geçmesiyle birlikte adeta patlama yaşamıştı. Dünya üzerinde milyonlarca takipçisi olan dizinin kısa süre önce 3. sezonu yayınlandı. Dizi beğeni toplarken herkes "La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak?", "La Casa de Papel 4. sezon oyuncuları" aramalarını yapmaya başladı. Dizinin yeni sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, diziyle ilgili gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN

La Casa de Papel 4. sezonu, kısa bir süre içinde yayınlanacak. Dizinin yönetmeni, daha önce düzenlenen basın toplantısında gazetecilere bilgi vermiş ve dizinin final yapacağı iddialarını yalanlamıştı. Dizinin devam edeceğinin müjdesini veren yönetmen "Bizden haber bekleyin." demişti. Dizinin oyuncularından Ursula Corbero da dizinin yeni sezonunun çekimlerine başlandığını ifade etmişti.

La Casa de Papel 4. sezon ne zaman, oyuncuları, kadrosu

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON OYUNCULARI

La Casa de Papel dizisinde, 3. sezonda dizide birçok isim katılmıştı. Dizinin 4. sezonunda yer alacak oyuncularla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmazken çekirdek kadronun yanı sıra diziye yeni isimlerin katılması bekleniyor.