Günümüzde lazer epilasyon işlemi yeni nesil teknolojik özelliklere sahip epilasyon cihazları ile vücutta bulunan istenmeyen tüylere son veriyor. Günümüzde pek çok kişinin sorunu olan ve buna kalıcı bir çözüm arayan kişiler için yenilikçi bir uygulama olan lazer epilasyon ince ve kalın tüyleri yok eder.

Kalıcı olarak kıl köklerini kurutması ve sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmemesi lazer epilasyon uygulamalarının daha fazla tercih edilmesini sağlamıştır. Ayrıca lazer epilasyon FDA onaylı olduğu için güvenilir bir işlemdir.

Vücudun en hassas bölgesinde bile sorunsuz bir şekilde kullanılır. Deride hasar bırakmayan lazer epilasyon hedeflediği tüm kıl ve tüy köklerini kurutur.

Lazer Epilasyon Nedir?

Sağlık ve estetik açıdan insanları rahatsız eden istenmeyen tüyler lazer epilasyon cihazı ile etkili bir şekilde yok edilir. Lazer epilasyon cilt üzerine uygulanan teknolojik ve akıllı bir cihazdır. İçerisinde barındırdığı lazer ışınları cilt yüzeyinde gezdirilir. Deri altına nüfuz eden bu ışınlar kıl folikülünün yapısını bozarak tahribata uğratır.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon deneyimli ve uzman kişiler gözetiminde kişiye uygulanır. Öncelikle kişinin kıl ve cilt tipine uygun olan cihaz tercih edilir. Ardından hedeflenen bölgeye lazer ışınları gönderilerek kıl kökleri tahrip edilir. Bu işlem kişinin ihtiyacı doğrultusunda seanslar halinde uygulanır.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Yeni nesil geliştirilmiş lazer epilasyon cihazları farklı özellikleri ve dalga boylarına sahiptir. Bu nedenle lazer epilasyon yöntemleri içerisinde diode lazer, buz lazer, nd yağ lazer, rubi lazer ve alexsandrite lazer bulunur.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Lazer tedavisi olarak da bilinen karbon peeling cildi ölü hücrelerden arındıran etkili bir uygulamadır. Cilde sürülen karbon solüsyonu üzerine lazer ışınları gönderilir. Cildi yenileyen ve lekelerden arındıran bu uygulama her cilt tipine uygundur.

Cilt bakımına önem veren ve cilt kusurlarından rahatsızlık duyan bay bayan herkes karbon peeling yaptırabilir. Uygulama kişinin ihtiyacı doğrultusunda seanslar halinde düzenlenir. Bu bağlamda Karbon peeling leke tedavisinin yanında ciltteki sivilce ve akne sorunlarını da ortadan kaldırır.

Karbon Peeling Fiyatları

Genellikle karbon peeling fiyatları güncel hali ile hesaplanır. Bu doğrultuda işlemin gerçekleşeceği seans sayısı ve cilt hasarları göz önünde bulundurulur.

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Fraksiyonel radyo frekans olarak bilinen altın iğne yöntemi küçük mikro iğneler yardımıyla yapılır. Mikro iğneler aracılığı ile cilde gönderilen radyo frekans enerjisi ciltte esneyen lifleri yeniden onarır. İşleme başlamadan önce uzman kişiler gözetiminde cilt derinlemesine temizlenir.

Ardından hastanın isteği doğrultusunda anestezik krem uygulanır. Yaklaşık 35-40 dakika boyunca cilde radyo frekans enerjisi gönderilir. Böylece kolajen proteini yeniden arttırılır. Cilt kusurları ve deformasyonları doğrultusunda altın iğne yöntemi farklı cilt bakım teknikleri ile de kombine edilebilir.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Son derece faydalı bir işlem olan altın iğne yöntemi cilde parlaklık ve gerginlik sunar. Altın iğneler aracılığı ile kolejen lifler yeniden uyarılarak cildin toparlanması sağlanır. Franksiyonel radyo frekans teknolojisi sayesinde cilt yenilenmesi sağlandığı gibi gençleşme ve sıkılaşma da elde edilir.

 Aynı zamanda; altın iğne tedavisi leke, sivilce ve yara izlerini ortadan kaldırır. Cildin sıkılaşmasını sağlayarak gözaltı morluklarını yok eder.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Cilt gençleştirme tedavisinde kullanılan altın iğne yöntemi her mevsim güvenilir bir şekilde uygulanabilir. İşlem sonrası cilde zararlı güneş ışınlarına karşı korumak gerekir.

Altın İğne Fiyatları 2022

 Sonuç olarak tercih edilen klinik, uzman ve cilt tipi fiyatlar üzerinde etkili olacaktır. Dolayısıyla altın iğne fiyatları 2022 yılında yeniden güncellenecektir.