Mayo yüzme esnasında kullanılan ve tamamen buna özel olarak tasarlanmış olan kıyafetlerdir. Mayının özelliği, vücudu tam olarak sarması ve rahatlık sağlamasıdır. İsteğe göre geniş modeller de tercih edilebilir.

Özellikle yüzme de bir spor dalı olduğu için, spor yaparken, konfor çok önemlidir. Bu yüzden mayo seçiminde öncelikle rahat olması sonra da kullanışlı olmasına dikkat edilmelidir. Özellikle ıslandığı zaman, iç göstermeyen modellerin tercih edilmesi tavsiye edilir.

Çok aşırı sıkan mayo modelleri kan dolaşımı olumsuz etkiler. Vücudu rahatsız eder. Mayoda aranması gereken çabuk kuruyan kumaşlardan olmasıdır. Mayo modelleri her zevke ve her tarza hitap edecek şekilde üretilir. Spor modeller çok fazla tercih edilir.

Genel de arkası yüzücü model denilen, kumaşı hafif parlak olan mayolar, yoğun talep görür. Daha abiye sevenler için, desenli, askı formaları değişen birçok model bulunur. İsteyenler bit dönem çok fazla meşhur olan ve hala talep gören, mayokini modellerine göz atabilirsiniz. Hem bikini hem de mayo gibi duran bu model, birçok kişiye hitap eder.

Mayo Modellerine Göre Fiyatlar

Mayo modelleri kadar, mayo fiyatları da merak edilir. Özellikle tatil sezonu geldiği zaman, ortaya birçok model çıkar. Her sezon yeni modeller çıktığı için, fiyatlar da değişiklik gösterir. Herkes bütçesine göre bir mayo modelini https://fifthsenseshop.com/collections/mayo-modelleri adresinden bulabilir. Birçok modeli kampanyaları takip ederek, uygun fiyata satın alabilirsiniz.