Son dakika İzmir konser takvimi 2021… Oğuzhan Uğur İzmir konseri 2021 etkinliği 20 Kasım 2021 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Hangout PSM’de başlayacak. Ünlü Youtuber ve sanatçı Oğuzhan Uğur, en sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek. Oğuzhan Uğur İzmir konser bileti 85 TL’den satışa sunuldu. Etkinlikte 18 yaş sınırı olacak. Konsere katılmak isteyenlerin yanlarında kimliklerini bulundurması gerekiyor.

Oğuzhan Uğur’un Hangout PSM’de yapılacak konseri için etkinlik kuralları paylaşıldı. Bu kurallara göre, konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacak. Güvenlik sebebi ile kesici alet, biber gazı vb. içeri alınmayacak. Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız grekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan izleyiciler etkinlik alanına kabul edilmeyecek.

1984 doğumlu olan müzisyen, yönetmen, senarist ve Youtuber Oğuzhan Uğur, birçok filmde oynadı. 2012 yılında ilk albümünü piyasaya çıkardı. Daha sonra single albümler ile müzikal kariyerini sürdürdü. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 ortalarından beri "Budabi", "BaBaLa Tv" ve "Onedio" isimli YouTube kanallarında içerikler hazırladı.

Oğuzhan Uğur İzmir konseri 2021 Hangout PSM

  • Konser adı: Oğuzhan Uğur izmir konseri 2021
  • Konser tarihi saati: 20 Kasım 2021 Cumartesi / 20.00
  • Konser yeri mekanı: İzmir Hangout PSM / Bornova

son dakika izmir haberleri