Öldür Beni Sevgilim filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi, Öldür Beni Sevgilim filmi hangi otelde çekildi, Öldür Beni Sevgilim filmi oyuncuları isimleri, Öldür Beni Sevgilim filmi ne zaman çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Başrollerini Murat Boz ile Seda Bakan’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu rol aldı. Filmin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Filmin senaryosunu Murat Dişli yazdı.

Öldür Beni Sevgilim filmi CJ Entertainment Turkey ve BKM Film tarafından, romantik komedi türünde çekildi. Eğlenceli yapım, televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Artık heyecanı bitmiş bir evliliği milli piyangodan çıkan para kurtarabilir mi? Yoksa bu para o evliliğin sonu mu olur? Demet ve Okan bu eğlenceli komedide işte bu sorunun cevabını öğrenecek. Öldür Beni Sevgilim filminin çekildiği otel nerede, film nerede çekildi, çekim yeri, nerede çekilmiştir, oyuncu kadrosu karakterleri kim, kaç yılında çekildi sorularının yanıtları haberimizde youcas yer alıyor.

Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi gişe hasılat bilgileri ne zaman çekildi oyuncu kadrosu Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi gişe hasılat bilgileri ne zaman çekildi oyuncu kadrosu

Öldür Beni Sevgilim filmi ne zaman çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi 2018 yılında çekildi. Film 1 Mart 2019 tarihinde sinemalarda vizyona girdi. Vizyonda kaldığı süre boyunca 669 bin 919 kişi tarafından izlenen Öldür Beni Sevgilim filmi, toplam 9 milyon 801 bin 558 TL gişe hasılatı elde etti.

Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi Muğla’nın Fethiye ilçesinde çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü için İstanbul’un farklı ilçeleri, semtleri ve mekanlarında çekim setleri kuruldu. Kalan tüm çekimler ise Fethiye’de yapılmıştır.

Öldür Beni Sevgilim filmi hangi otelde çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filmi Fethiye Faralya Köyü’nde ve Perdue Otelinde çekildi. Okan ve Demet’in hikayesinin ekranlara geldiği yapım için Fethiye’ye bağlı Faralya Köyü’nde çekimler yapıldı. Otel sahneleri ise yine Fethiye’de bulunan Perdue Hotel’de youcas giriş yapılmıştır.

Arif v 216 filmi nerede çekildi ne zaman çekildi Arif v 216 filmi konusu ne oyuncuları isimleri Arif v 216 filmi nerede çekildi ne zaman çekildi Arif v 216 filmi konusu ne oyuncuları isimleri

Öldür Beni Sevgilim filmi oyuncuları isimleri

  • Murat Boz – Okan
  • Seda Bakan – Demet
  • Açelya Topaloğlu
  • Özgür Emre Yıldırım
  • Seda Güven
  • Yosi Mizrahi
  • Dilşad Şimşek
  • Ali Yoğurtçuoğlu

Salur Kazan Zoraki Kahraman filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Salur Kazan Zoraki Kahraman filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu