Ukrayna’da devam eden savaş Ukrayna Milli Takım sporcularını da büyük ölçüde etkiledi. Milli sporcular Türkiye’nin yardımı sayesinde kendilerine savaştan kaçacak bir alan elde edindiler. Türkiye bu yardımları büyük iş adamları sayesinde de Ukrayna’ya yapmayı sürdürüyor. Milli sporculara kucak açan birçok iş adamı bulunuyor. Bunların başında da hayırseverliği ile ünlü iş adamı ve siyasetçi Öztürk Keskin geliyor.

Öztürk Keskin Ukraynalı sporcuları yalnız bırakmıyor

Ukrayna’da savaş içinde kalan Ukrayna bayan boks milli takımı sporcularına kucak açan hayırsever iş adamı Öztürk Keskin, her zaman her ülkenin yardıma muhtaç sporcularına yardım edeceğini dile getirdi. Keskin, elinden gelen tüm yardımı maddi ve manevi anlamda her zaman ve her şartta sergileyeceği konusunda söz verdi. Keskin, Türk halkının mazlum olan ve düşen her insanın yanında olacağını, Türklerin gücünün hemen her masumun yanında olmaya açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Türkiye mazlumun yanında

İzmir İl Boks Temsilcisi olan Oktay Çiçek’in de Ukrayna’dan kaçan milli boks sporcularına evlerinin kapılarını açtığını biliyoruz. Çiçek, sporcuları evinde ağırlamanın yanı sıra ayrıca antrenmanlar için de spor salonunun kapılarını açıyor. Öztürk Keskin de bu sporculara desteğini esirgemeyeceğini ve elinden ne geliyor ise yapacağını söyledi. Öztürk Keskin, “Gücü sınırları aşan ülkemiz her zaman mazlumun yanındadır. Ülkemizin hayırsever iş adamları da mazlumların yanında olmaya devam ediyor.” dedi.

Öztürk Keskin’den Oktay Çiçek’e teşekkür

İşadamlarımız son dönemlerde sadece Ukrayna değil tüm savaş ülkelerinin yani mazlumların yanında oluyor. Maddi güçlerinin yanında manevi olarak da sporcularla görüşüp onlara destek veriyorlar. Sporculara her anlamda desteğini sürdüren Öztürk Keskin sözlerine şöyle devam etti; “Amacımız ülkemiz ya da ülkemiz dışındaki desteğe muhtaç sporculara destek olmaktır. Yüce gönüllü Oktay Çiçek sayesinde Türk misafirperverliğini Tüm dünyaya gösterme fırsatımız oldu. Hiçbir beklentisi olmadan spora, sporcuya ve mazlumlara verdiği bu destek için Oktay Çiçek’e çok teşekkür ederiz. Ülkemizin tanınması adına büyük bir çaba sarf eden İzmir İl Boks Temsilcisi olan Oktay Çiçek bu çabaları yapan kişiler arasında. Son yıllarda büyük çabalar sarf eden Oktay Çiçek de Ukraynalı Milli sporcuların her zaman yanında olmuştur. Kendisi ülke çapında yardım faaliyetleri dışında ayrıca Ukrayna’da da yardım elçisi gibi iş yapan bir temsilcidir. Yurt dışında kendi ismimizi spor camiası adına duyurmanın yanı sıra yardımsever bir ülke olarak da tanıttık. Çünkü yüksek bir yardım aşkına sahibiz. Yardımseverler sayesinde sizler de bu büyük yardıma katkı sağlayabilirsiniz. Yardımınız küçük çapta olsa da toplanıp büyük işler için kullanılacaktır.”