Plywood, kontrplak olarak da ifade edilir. Plywood, ahşap malzemeler kullanılarak yapılır. İnce yapıdaki ağaç tabakaları, birbiri üzerine çapraz biçimde ve dik açıyla yerleştirilir. Ardından da birbirine WBP tutkal tarzında özel bir malzeme aracılığıyla yapıştırılır. Sonradan da pres işlemi yapılır. En son kısımda üzerine koruyucu bir tabaka yerleştirilir. Tüm işlemlerin sonucunda da plywood hazır hale gelir. Bu ürünler, hem sudan hem de nemden etkilenmeyen ahşap yapılı malzemelerdir.

Plywood, ince yapıdaki ağaç tabakalarının birbirine çapraz biçimde ve dik açı ile yerleştirilmesi sonucunda üretildiği için dayanıklılık oranı son derece yüksektir. Plywood çeşitleri; film kaplamalı ve kaplamasız olarak iki farklı şekilde üretilir. Film kaplı seçeneklerde son derece düz bir yüzey elde edilir. Film kaplamasız modellerde ise pürüzlü yapıya sahip bir yüzey elde edilir.

Plywood, genel olarak inşaat işlerinde kalıp alma konusunda kullanılır. Plywood fiyatları ise ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Bu nedenle rakamlar arasında farklılıklar görülebilir. Küçükdeveci olarak sunduğumuz ayrıcalıklar ile bütçenize ve ihtiyaçlarınıza yönelik seçenekleri kolayca bulabilirsiniz.

Plywood Avantajları Nelerdir?

Plywood kullanımı, pek çok açıdan avantaj sağlar. Bu avantajlardan kısaca bahsetmek gerekirse;

  • Hafif yapıya sahiptir.
  • Kaliteli malzemesi ile son derece dayanıklı bir yapıdadır.
  • Nem ve kimyasal maddelere karşı dayanıklılık sergiler.
  • Montajı kolay olduğundan dolayı kurulum sırasında yüksek oranlı işçiliğe gerek olmaz.
  • Ürünler, temizliği yapılıp tekrardan kullanım için uygundur.
  • Son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir.
  • Ürünlerin ihtiyaçlara yönelik farklı formlarda ve ölçülerde kullanım olanağı vardır.
  • Ürünlerde gerekli durumlarda matkap kullanılabilir.
  • Yüzeyleri kalitesi yapıda olduğundan dolayı yağlama gibi işlemler yapılmasına gerek yoktur.
  • Ahşap malzemelerden üretildiği için çevre dostu bir ürün çeşididir.

En Uygun Plywood Fiyatları İle Alışveriş İmkanı

Plywood fiyatları, satın alma aşamasında göz önünde bulundurulan en önemli faktörler arasında yer alır. Ürünlerin fiyatlarının belirlenmesinde, sahip olduğu tüm detaylar dikkate alınır. Ürünler; ölçü, form ve kalite gibi faktörler kapsamında farklı rakamlarda kişilere sunulur. Aynı zamanda ürünlerin film kaplı veya kaplamasız olması, fiyatlar üzerinde de etkili olur.

Belirlenen satış rakamları, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Bu sayede ihtiyacı olan herkes, kendi bütçesi dahilinde bu ürün çeşitlerine kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilir. Firmamız farklı ihtiyaçlara yönelik ürün tasarımlarıyla beklentileri karşılamayı başarır. Seçenekleri fiyat aralıkları ve özellikleriyle beraber detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda kullanım alanınıza, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize hitap eden seçenekleri kolay bir şekilde kucukdeveci.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Sosyal Medya & İletişim

Facebook: facebook.com/sandvicpanelkucukdeveci/
Instagram: instagram.com/kucukdeveciinsaat/
İletişim: kucukdeveci.com.tr/iletisim/
Yol Tarifi: tinyurl.com/yk2k58pz