Polar mont modelleri hemen hemen her sektörde farklı birçok departmanda tercih edilen elbiselerinden birisidir. Özellikle kış mevsiminde sıcak tutan ve koruyucu yapısı ile her bir departmanında görev alan tüm personelin kendini konforlu ve rahat hissetmesini sağlamaktadır. Polar mont modelleri denildiğinde kaliteli kumaşlar ve farklı tasarımları ile Giviu İş Elbiseleri Markası ön plana çıkmaktadır. Giviu atölyelerinde üretilen polar mont modelleri her bir firmanın kendi markasına ve kendi kurumsal kimliğinde yer alan renklerine göre özel olarak tasarlanmaktadır. Yapılan tasarım çalışmalarının ardından en kaliteli kumaşlarla ben en kaliteli dikim teknikleri ile hazırlanan polar mont modelleri firmanızın imajını yansıtabilecek bir kalite ile sizlere sunulmaktadır.

Giviu İş Elbiseleri bünyesinde tasarlanan ve üretilen polar mont modelleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız giviu.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Oldukça geniş bir ürün çeşitliliği ile sunulan en kaliteli polar mont modelleri hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için site üzerinde yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla firmaya ulaşabilirsiniz.

Softshell mont modelleri

Giviu İş Elbiseleri bünyesinde üretilen softshell mont modelleri yüksek kalitede ürün arayan firmaların tercihi olarak ön plana çıkmaktadır. Firma tarafından kendi atölyelerinde üretilen tüm ürünler yüksek koruculuğu ve mukavemeti sayesinde oldukça konforlu bir kullanım imkanı sunmaktadır. Sevcan Durmaz önderliğinde kurulan ve bugün sektörde çok etkin bir yere sahip olan Giviu İş Elbiseleri Markasının tüm ürünleri yüksek bir kalite düzeyinde kullanıcıya sunulmaktadır.

Polar mont modelleri Giviu İş Elbiseleri