İlk olarak Google'a Bursa Su Arıtma yazdığımızda çıkan firmaları araştırmakla başladık. Sonrasında karar detaylı araştırdıktan sonra bağlattık. Yaklaşık olarak 2 yıldır evimizde Rainwater Su Arıtma Sistemlerini kullanmaktayız. Firma başvuru yaptığımız günden bugüne en ufak sorumuzda bile bizleri cevapsız bırakmadı. Evimizde bizleri ziyaret eden satış temsilcisi arkadaş oldukça güler yüzlü ve saygılıydı. İhtiyacımıza uygun cihazların tanıtımını yaparak ürünlerin tüm özellikleri ile ilgili bizleri bilgilendirdi ve cihazın çalışma prensibini canlı olarak anlattı.

Bizim için en önemli özellikler cihazın çelik tanklı ve sistemin alkali olmasıydı. Türkiye’de sadece Rainwater’da paslanmaz çelik tanklı ve mineralli alkali sistemin olduğunu öğrendik. Alkali su arıtma sistem vücut sağlığı ve yenilenmesi açısından oldukça önemli. Ülkemizde bu özelliklere sahip arıtma cihazının bulunabilir olması gerçekten çok güzel. Evimizde genel ve içme suyu arıtma cihazı olmak üzere 2 ayrı cihaza ihtiyacımız olduğuna karar vererek siparişimizi verdik. Ürün montajı için teknik servis ekibi bizleri ziyaret ettiler. Teknik servis ekipleri son derece titiz ve düzenli çalışıyorlar. Montaj işlemi bittikten sonra teknik ekip tarafından cihaz kullanımı hakkında bilgiler bize iletildi ve bizde verdikleri bilgiler doğrultusunda cihazı kullanmaya başladık.

Rainwater Su Arıtma sistemi kullanıcı yorumları

Cihazları kullanmaya başladığımız günden bugüne kadar genel arıtma sistemi sayesinde evimizin her noktasında kireçsiz su kullanıyoruz ve aradaki fark gözle görülebilir durumda. Ayrıca kullandığımız paslanmaz çelik tanklı ve alkali tezgâh altı su arıtma sistemi ile çaylarımızdan yemeklerimize tüm tüketim gıdalarımızın tadı iyileşti, rengi güzelleşti. Sayelerinde çeşmeden su içmenin tadını oğluma yaşatabildim.

Teknik servis ekibi cihaz montajı yapıldıktan sonra filtre değişim zamanının geldiğine dair bizleri arayarak bilgilendirdiler ve hemen randevu oluşturduk. Filtre değişimlerini bizim yerimize bilgisayar kontrollü sistem ile takip etmeleri gerçekten çok güzel bir uygulama. Biz takip ederken unutabilirdik, atlayabilirdik. Rainwater Su Arıtma  Sistemleri firması başvurduğumuz günden bugüne kadar fazlasıyla ilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyor. Kendilerine ilgi, alaka ve kusursuz hizmetleri için teşekkür ederiz. Rainwater ailesine katılarak sağlıklı ve temiz suyun tadını çıkarıyoruz. Teşekkürler Rainwater.