Sanatçı Şahabettin Aydın kimdir nereli sorularının yanıtları araştırılıyor. Şahabettin Aydın’ın hayatı ve hakkında merak edilenler cevap buldu. Yaşamak Bu Değil teklisi ile müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapan ve daha sonra yayınladığı Usulen adlı teklisi ile çok konuşulan Aydın, adından sıkça söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

Şahabettin Aydın’ın Usulen şarkısı bir video platformunda 1 milyonun üstünde izlendi ve aldığı yüzlerce yorumla sesinin gücünü ortaya koydu. Instagram’da 97 bin kişi tarafından takip edilen Şahabettin Aydın sanatçı bir aileden geliyor. Müzisyen bir ailenin müzisyen evladı olmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini söylüyor.

Şahabettin Aydın’ın babası Hakkari yöresinin eski dengbej sanatçıları arasındadır. Çocukluğundan itibaren müziğin içinde olan Aydın, bu müzik aşkı sayesinde ailesinden birçok kişinin müzisyen olduğunu dile getiriyor. Müziğe aşık bir babanın izinde sanat hayatına başladığını ve müzik hayatını sürdürdüğünü söyleyen Aydın, abileri ve yeğenlerinin de sanatçı olduğunu söyledi.

Şahabettin Aydın kimdir nereli?

Sanatçı Şahabettin Aydın 26 Nisan 1984 doğumludur. Şahabettin Aydın aslen Hakkarilidir. 18 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak Hakkari’de dünyaya gözlerini açan Aydın, ilköğretimini Hakkari şehrinin merkezinde tamamladı. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Aydın, liseyi İstanbul’da bitirdi.

Müzisyen bir aileden gelen Şahabettin Aydın, Arif Sağ Müzik Okulu'nda bağlama eğitimi aldı ve daha sonra solfej, nota ve şan dersleri de alarak müzikal kariyerine devam etti. Askerliğini Kars / Sarıkamış'ta Askeri Gazinoda 'Müzisyen' olarak yaptı. Müzik sektörüne yıllarını veren Şahabettin Aydın yakın zamanda yeni bir single çıkartacağı haberleri ile ilgili gündeme geldi. Sanatçının sosyal medya hesabını haberin alt kısmından takip edebilirsiniz.

Şahabettin Aydın Instagram hesabı: https://www.instagram.com/sahabettinaydinmuzik/