Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda izleyici ile buluşmaya devam eden Salur Kazan Zoraki Kahraman filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Salur Kazan Zoraki Kahraman nerede çekildi hangi şehirde, Salur Kazan Zoraki Kahraman oyuncuları isimleri, Salur Kazan Zoraki Kahraman ne zaman çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda, aynı zamanda filmin senaryosunu da yazan Burak Aksak oturuyor. Yapımcısı Necati Akpınar olan filmin başrollerini Mahir İpek, Devrim Yakut, Korhan Herduran ve Mehmet Fatih Dokgöz paylaşıyor.

Salur Kazan filminin müziklerini Cem Erman hazırladı. Komedi ve macera türündeki film 1 saat 41 dakika sürüyor. Salur Kazan Zoraki Kahraman filmi BKM Film tarafından çekildi. Büyük bir kahkaha şölenine imza atan film, Dede Korkut Hikayelerinden olan Salur Kazan’ın Evinin Yağmalanması hikayesini mizahi yönden ekranlara taşıyor. Salur Kazan Zoraki Kahraman filmi kaç yılında çekildi, çekildiği yer, nerede çekilmiştir, hangi şehirde çekildi, çekim yeri, oyuncu kadrosu karakterleri kim sorularının yanıtları haberimizde rodosbet yer alıyor.

Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu

Salur Kazan Zoraki Kahraman ne zaman çekildi?

Salur Kazan Zoraki Kahraman filmi 2017 yılında çekildi. Film aynı yıl 9 Haziran 2017 tarihinde vizyona girerek sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Vizyonda kaldığı süre boyunca 87 bin 11 kişi tarafından izlenen film, 974 bin 138 TL hasılat elde etti.

Salur Kazan Zoraki Kahraman nerede çekildi?

Komedi türündeki Salur Kazan filmi Nevşehir’de çekildi. Filmin çekimleri için Nevşehir’e bağlı Ürgüp ve Avanos bölgelerinde çekim setleri kuruldu. Salur Kazan filminde, kötü adamlar tarafından esir alınan sevdiklerini kurtarmaya çalışan Salur Kazan’ın hikayesi ekranlara geliyor.

Salur Kazan Zoraki Kahraman hangi şehirde çekildi?

Salur Kazan Zoraki Kahraman filmi Nevşehir şehrinde çekildi. Nevşehir'e bağlı turistik Ürgüp ve Avanos ilçelerinde çekim setleri kurularak filmin çekimleri tamamlandı. Ürgüp ve çevresinde bulunan bölgeler ile birlikte mekanlarda da çekimler yapıldı ve filmin çekimleri tamamlanarak vizyonda sinemaseverler ile rodosbet giriş buluştu.

Dedemin Fişi filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu karakterleri Dedemin Fişi filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu karakterleri

Salur Kazan Zoraki Kahraman oyuncuları isimleri

  • Mahir İpek - Salur Kazan
  • Devrim Yakut - Burla Hatun
  • Korhan Herduran - Uruz
  • Mehmet Fatih Dokgöz - Kara Güne
  • Burak Çimen - Komutan
  • Rıdvan Aybars Düzey - Kuzgun
  • Onur Atilla - Çoban 1
  • Caner Kadayıfçı - Çoban 2

Salur Kazan Zoraki Kahraman filminde ayrıca şu oyuncular rol almıştır; Erdal Tosun, Öznur Serçeler, Salih Kalyon, Alper Kadayıfçı, Cahit Berkay, Cihan Ercan, Sezgi Sena Akay ve Cem Cücenoğlu.

Bayi Toplantısı filmi hangi otelde çekildi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Bayi Toplantısı filmi hangi otelde çekildi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu