Hayat kimi zamanlarda zor durumlar yaşatabiliyor. İnsanlar ülkelerde yaşanan savaş, terör, deprem ve sel olayları nedeniyle ne yazık ki evlerini kaybedebiliyor. Bu durumda ise yapılması gereken en iyi ve en hayırlı davranışı evsiz kalan insanlara kalacak bir yer bulunması oluşturuyor. Hayırsever olan vatandaşlar ise bu durumda yardıma muhtaç olan kişilere ellerini uzatıyor.

Aynı zamanda bu alanda çalışmalar yapan dernekler de insanların imdadına yetişiyor. Bu dernekler arasında yer alan Şefkat Eli Derneği Suriye de yaşayan tüm vatandaşlardan desteklerini asla esirgemiyor. İdlib genelinde toplamda 122 şefkat evi ihtiyaç sahiplerine teslim edildiği bilgisi yer alıyor.

Şefkat Eli Derneğinden Muhteşem Destek

Suriye ülkesinde yaşanan savaş ve terör olayları nedeniyle milyonlarca sayıda insan yardım ve destek bekliyor. İdlib genelinde de vatandaşlar yaşanan bu zorlu süreç sebebiyle ülkelerini terk etmek zorunda kalıyor. Yaşanan bu zorlu süreçte ise Şefkat Eli Derneği muhteşem destekler sağlıyor. İdlib’ de toplamda 122 adet şefkat evi ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Düzenlenen bu kampanya sayesinde milyonlarca insan sıcak yuvalarına kavuşmuş oldu. Dernek bu desteklerinin yanı sıra ise yeni evlerin inşaat çalışmalarına da hızlı bir şekilde başladı. İnşaatı halen devam eden evler ise yeni sahiplerine kısa bir zaman içerisinde teslim edilecek. Şefkat eli derneği bu alanda büyük bir iyilikte de bulunmuş oldu.

İdlib’de Yeni Evlerin İnşaatı Devam Ediyor

Her konuda yardımlarını asla esirgemeyen Şefkat Eli Derneği İdlib bölgesinde yeni evler inşa etmeye hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden İdlib de briket ev seçenekleri daha sağlam bir yapıda oluyor. Her türlü olumsuzluklara karşı dayanıklı ve sağlam bir yapıda olan briket evler rahat bir şekilde kullanım sağlıyor.

Dernek ise Suriye ve İdlib’ de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tamamlanacak olan 122 adet ev sayesinde çocuklar da yeni evlerine kavuşmuş olacaklar. Dernek tarafından yürütülen bu işlemler milyonlarca insan için umut kaynağı oluşturacak. Şefkat eli derneği Suriye İdlib’ de çalışmalarına her koşulda devam edecek.

Şefkat Eli Derneği Çalışmalarına Devam Ediyor

Ülkemiz sınır komşuları arasında yer alan Suriye İdlib’ de sıcak çatışmalar yaşanması sebebiyle insanlar evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Bu durumda ise Şefkat Eli Derneği ev inşaat çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmesi ile dikkat çekti. İdlib’ de toplamda 122 adet şefkat evi insanlara teslim edildi. Dernek ise bununla da kalmayıp yeni evlerin inşaat çalışmalarına da hızlı bir şekilde başladı.

İnşaatı şu anda da devam eden evler kısa bir zaman içerisinde evsiz kalan insanlara teslim edilecek. Bu sayede vatandaşlar sıcak evlerine ve yuvalarına kavuşarak bir nebze de olsun rahat edebilecekler.

Detaylı bilgi için 444 33 50 telefon numarasından veya www.sefkateli.org.tr adresinden derneğe ulaşabilirsiniz.