Web dünyasında var olmanın ve başarılı işler yapmanın temelini web sitesinin nitelikleri oluşturur. SEO hizmeti çalışmalarının tümü, web sitenizin çevrimiçi dünyada her açıdan başarılı olmaya odaklanmasını sağlar. Arama Motoru Optimizasyonu olarak Türkçede karşılığını bulan SEO, birçok farklı web dinamiğini kapsayan çalışmalar bütünüdür. Arama motoru en basit tanımıyla Google’dır.

Farklı arama motorları da vardır ancak en yaygın kullanılan, web sitelerinin başarısını belirleyen ve bu alanda kuralları koyan Google’dır. Google istatistiklerine göre Google’da günde 3,5 milyardan fazla arama yapılıyor. Web sitelerinin ziyaretçi tarifi %44 Google aramalarından gelir. Google’da arama yaparken kullanıcılar ortalama 3 kelime kullanır. Bu açıdan da Google aramaları her web sitesi için en önemli ziyaretçi kaynağıdır.

Kullanıcılar rastgele aramalar yapsa bile bir web sitesine anında ulaşabilirler. Ancak ilgili web sitesi arama motoru kurallarına ve yeniliklerine uyuyorsa arama yapanlar direk web sitesine ulaşabilir. Etkin çalışmalarla web sitesinin başarısını artıran SEO ajansı olarak web sitenize uygun SEO hizmet olanakları sunuyoruz.

SEO Hizmeti Nedir

SEO hizmeti en basit haliyle web sitesine istenen hedef kitleden ziyaretçi çekecek, ziyaretçilerin istenen hedeflere uygun davranmasını sağlayacak ve web sitesinin amaçlarına uygun başarılar elde etmesine yardımcı olacak çalışmalardır. Örneğin; spor malzemeler satan bir e-ticaret sitesinin SEO çalışmaları, web sitesine spor malzemeleri alacak ziyaretçileri çekmeye ve sitedeki kullanıcı deneyimlerini kaliteli hale getirmeye odaklanır. Bu sitenin temel amacı satış yapmaktır.

Her web sitesinin farklı amaçları vardır. SEO çalışmaları bu amaçlara uygun web sitesi donanımının sağlanması için oldukça önemlidir. SEO hizmeti veren ajanslar Google algoritmalarına göre web sitesi çalışmaları yapmalıdır. Webtures Google algoritmalarına göre web sitenizin ihtiyacı olan donanıma kavuşmasını sağlar.

İçerik üretiminden site haritasının düzenlenmesine kadar her türlü çalışmada amaç arama motorunun beklentilerine uygun web sitesi standartları sunmaktır. Zaten bu standartlara uymayan siteler zamanla web dünyasından kaybolur. Web dünyasında kalıcı olmak ve webte yapılan işlerde başarılı olmak için profesyonel SEO çalışmalarından sürdürülebilir şekilde yararlanmak gerekir. Webtures olarak, SEO çalışmalarını web sitesinin amaç ve hedeflerine uygun olarak profesyonel stratejilerle planlıyoruz. Standartlardan uzak size özel çözümlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webtures SEO Hizmeti

Web dünyasında sayısız başarısı hikayesi yazan dijital pazarlama ve SEO ajansı olarak maksimum verimle çalışan web sitesine sahip olmanızı sağlıyoruz. Modern algoritmaları takip ederek SEO hizmeti verirken geleceğin başarı hikayelerine ortak oluyoruz. Web sitesine özel SEO stratejileri ile organik trafiği arttırmak için teknik, site içi ve site dışı SEO çalışmaları planlıyoruz. Webtures SEO hizmeti 3 ana kategoride keşfedebilir;

Teknik SEO Çalışmalarında Öne Çıkanlar:

  • Site kodlamasının standardizasyonu
  • Site tasarımının SEO uyumlu hale getirilmesi
  • Standart işaretleme çalışmaları
  • Web site hızının optimizasyonu
  • Duyarlı sürüm tasarımı
  • Site güvenlik ve gizlilik standartlarının iyileştirilmesi
  • Tarama ve indeksleme çalışmaları
  • Site haritası düzenlemeleri

Site İçi SEO Çalışmalarında Öne Çıkanlar:

  • Değerli anahtar kelime tespitleri
  • Rakip analizleri
  • İçerik stratejisinin formülize edilmesi
  • Değerli içerik üretme çalışmaları
  • Etiketleme ve kategorilere ayırma
  • Dahili bağlantı oluşturma
  • Meta açıklamalarının kurgulanması
  • Görsel optimizasyon

Site Dışı SEO Çalışmalarında Öne Çıkanlar:

  • Web sitesi için harici linkler çalışması
  • Sosyal medya pazarlama teknikleri
  • Bağlantılı ve bağlantısız marka ifadeleri
  • Backlink çalışmalarında güvenilirlik
  • Site dışı SEO Çalışmalarının organik kurgusu

Kurumsal SEO Hizmeti

Kurumsal SEO hizmetleri firmaların web sitelerinin hedeflere uygun olarak optimize edilmesi ve sürdürülebilir etkinlik sağlanmasıdır. SEO çalışmaları birçok uzmanlık alanını bir arada kullanmayı gerektirir.

Bir firmaya web sitesinde kurumsal kimlik kazandırmak ve online itibar sağlamak da SEO çalışmalarıyla mümkündür. SEO hizmeti ücretleri web sitesini kriterlerine göre değişkenlik gösterir. Webtures olarak her bir web sitesini geleceğe başarıyla ilerleyen bir hikaye olarak görüyoruz. Hikayenin sağlam olması ve tüm dünyaya duyurulması için özel SEO stratejileri geliştiriyoruz.

Unutulmamalıdır ki SEO çalışmaları hiç bitmeyen çalışmalardır. Yeni güncellemeler yeni yöntemler gerektirir. Aynı zamanda SEO çalışmaları rakip analizlerine göre de farklı şekillenebilir. Kurumsal SEO hizmetlerimizdeki başarılı hikayelere siz de katılabilir, kısa zamanda web dünyasında çok daha fazla etkin olabilirsiniz.

  • Profesyonel SEO Hizmeti

SEO hizmetleri karmaşık dinamiklerin hedeflenen amaca uygun hale getirilmesini sağlamak için zorunludur. SEO demek sadece anahtar kelimeler belirleyip buna uygun içerikler üretmek demek değildir. Teknik alt yapı, site dışı pazarlama, link inşası veya kod mimarisi gibi birçok profesyonellik isteyen iş alanını kapsar. Ajansımız her biri alanında uzman ekip üyeleriyle verimli SEO stratejileri üretir.

SEO çalışmaları farklı uzmanlıkların bir arada işlemesini gerektirir. Ekip çalışmasının gücü SEO’ da başarıyı sağlar. Webtures SEO ekipleri kusursuz stratejilerle mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Profesyonel SEO çalışmaları ancak alanında uzmanların oluşturduğu ekiplerle mümkün olabilir. Link inşası ya da kod mimarisini bilen teknik uzmanlar hangi içeriklerin siteyi yukarıya taşıyacağını bilen içerik uzmanları ve daha birçok alanında uzman ekip üyesi birlikte çalışarak bir web sitesini başarıya ulaştırır.

  • SEO Hizmeti Fiyatları

Web sitelerinin hedefleri ve hedeflere yürüyecekleri yollar farklıdır. Her web sitesinin arama motoruna uygun teknik alt yapısı, kodlamaları olmalıdır. SEO çalışmaları, web sitesinin kriterlerine, hedeflerine, rakip analizlerine, güncel algoritmalara göre planlanır. Planlama büyüme ve kazanç odaklıdır.

SEO yatırımlarının çok daha fazlası SEO çalışmaları sayesinde kazanılır. SEO hizmet fiyatlarında avantaj sağlayan olanaklarımızdan yararlanmak için hikayenizi bizimle paylaşabilirsiniz. Hikayenize uygun büyümeyi sağlayacak SEO çalışmalarını sizin için avantajlı fiyatlarla planlayabiliriz. Fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçebilir, web dünyasında etkin olmak için sağlam adımlar atabilirsiniz.