Survivor 2022 All Star yarışması tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor yarışmacısı Anıl Berk Baki’nin yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Survivor Anıl Berk nereli, Survivor Anıl Berk boyu kaç, Survivor Anıl ne iş yapıyor mesleği ne, Survivor Anıl Berk Baki burcu ne sorularının yanıtları merak ediliyor. Survivor All Star yarışmasına Yüzde 60’lık başarı performansı ile devam eden, şu ana kadar 328 grup mücadeledesinde yer alan, bunların 191’ini kazanan ve 137’ini kaybeden Anıl Berk, birebir olarak 116 oyun kazandı, 77 oyun ise kaybetti.

Anıl Berk Baki'nin birebir galibiyet puanı 348, yardımlı galibiyet puanı 46, yardımcı galibiyet puanı 44, grup oyunu galibiyet puanı 16 ve toplam betticket puanı 454’tür. Survivor All Star yarışmacısı Anıl Berk Baki, bu performansı ile şu an en iyi dördüncü yarışmacı olarak mücadelesini sürdürüyor.

Survivor Anıl Berk nereli?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Anıl Berk Baki aslen Trabzonludur. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Anıl Berk, Galatasaray Lisesi’nde yatılı okumuştur ve Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü mezunudur. Yelken sporu ile ilgilenen ve milli sporcu olan Anıl Berk, crossfit antrenörü olarak da spor yaşantısına devam etmektedir. Yelken ve crossfitin yanı sıra Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm sporları ile de yakından ilgilenen Anıl Berk, sıkı bir Galatasaray taraftarı olarak biliniyor ve hayvanlara düşkün biri olarak tanınıyor.

Survivor Anıl Berk boyu kaç?

Survivor All Star yarışmacısı Anıl Berk Baki’nin boyu 1.80 cm’dir. Yarışmaya katıldığında 84 kilo olan Anıl Berk’in güncel kilosu bilinmemektedir. 2018 yılında yapılan Survivor yarışmasına da katılan ve 2018’de verdiği mücadele ile dikkatleri üzerine çeken Anıl Berk, sevilen yarışmacılar arasında yerini almıştır. Hırslı ve atletik yapısıyla dikkat çeken Anıl Berk Baki, şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor.

Survivor Anıl Berk ne iş yapıyor mesleği ne?

Survivor All Star yarışmacısı Anıl Berk Baki yelken sporcusudur ve crossfit antrenörlüğü işi yapıyor. Survivor Anıl Berk’in mesleği sporcudur. Yelken sporunda milli sporcu olan Anıl Berk aynı zamanda crossfit antrenörlüğü ile de spor kariyerine devam etmektedir.

Survivor Anıl Berk Baki burcu ne?

31 Ekim doğumlu olan Survivor All Star yarışmacısı Anıl Berk Baki akrep burcudur. Anıl Berk Baki’nin yelken sporunda birçok şampiyonluğu bulunmaktadır. Türkiye şampiyonlukları kazanan Anıl Berk, atletizm ve voleybol sporları ile Amerikan futbolunda da şampiyonluklar elde etmiştir.