Uefa Avrupa Ligi finali ne zaman, Uefa Avrupa Ligi finali hangi kanalda sorularının yanıtı araştırılıyor. Uefa Avrupa Ligi finali nerede 2022 sorusunun cevabı ortaya çıktı. 2022 UEFA Avrupa Ligi Finali, 2021-2022 UEFA Avrupa Ligi kazananını belirlemek amacıyla yapılacak. Final maçı Eintracht Frankfurt ile Rangers arasında casinoviva yapılacak.

Uefa Avrupa Ligi finali ne zaman?

Uefa Avrupa Ligi finali 18 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak. Final maçı İspanya'nın Sevilla şehrindeki Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumunda oynanacak. Bu final maçı organizasyonun 50. Finali olacak. Avrupa Ligi ismiyle oynanan 13. final maçı olacak. Final maçı Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile İskoçya’nın Rangers takımı arasında mücadeleye sahne olacak.

Uefa Avrupa Ligi finali hangi kanalda?

Uefa Avrupa Ligi finali EXXEN ekranlarında ve TV 8,5 kanalında şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Maç 90 dakika oynanacak. Eşitlik devam ederse 30 dakika uzatmalar olacak. Uzatmalarda eşitlik devam ederse seri penaltı vuruşları yapılacak. Eintracht Frankfurt ile Rangers  maçında beş değişiklik kullanma hakkı, uzatmalarda fazladan bir tane olacak.

Uefa Avrupa Ligi finali nerede 2022

Uefa Avrupa Ligi finali İspanya’nın Sevilla şehrindeki Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumunda oynanacak. Maçın hakemi Slavko Vinčić (Slovenya) olacak.