Ünlü işadamı Enes İslam Sağır kimdir sorusu yanıt buldu. Enes İslam Sağır'ın hayatı hakkında merak edilen soruların yanıtları ortaya çıktı. Aslen Kars / Sarıkamışlı olup doğma büyüme İzmirli olan Enes İslam Sağır 5 kardeşli soylu bir ailenin ferdidir. 1965 yılından beri ticaretle uğraşan SAĞIR ailesinin 57 senedir dededen gelen bir Müteahhitlik firmasının veliahtlarından biri olan 24.08.1999 doğumlu Enes İslam Sağır, işe kendisinden bir yaş küçük olan Alperen SAĞIR ile 2016 yılında araba al-sat ve modifiye üzerine babasından aldığı yatırımlarla başladı. Enes İslam Sağır daha sonra edindiği çevreler ve kurduğu dostluklar çerçevesinde işini daha da ileriye taşıdı.

Enes İslam Sağır kimdir?

2020 senesinin Şubat ayında bir restoran açan Enes İslam Sağır galeri işinin yanında halen işletmeye devam etmektedir. 2022 senesinde ise hayalini kurduğu İzmir’in en güzel yerlerinden birine galerisini açan Enes İslam Sağır, şu anda kendisiyle beraber gece gündüz demeden çalışan 20 tane personeli ve kardeşleriyle işlerini her geçen gün büyütmektedir. Edirne'den Kars’a uzanan bir portföyü olan Enes İslam Sağır bu portföyünde oldukça ünlü isimler, işadamları ve bir çok sosyal medya fenomenleri bulunmaktadır.

Enes İslam Sağır, işlerinin her adımından sonuçlanmasına tüm aşamalarında imzası bulunuyor. Sürekli yeni projeler üreterek sektördeki yerini güçlendiyor. İş hayatının yanı sıra Enes İslam Sağır sosyal yaşamıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Instagram’da yaptığı paylaşımları ile binlerce kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Haberin altında instagram adresi yer almaktadır.

Enes İslam Sağır Instagram adresi: @enessagirr0