İstanbul, Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan dünyanın en büyük Metropolleri arasındadır. Yabancıların arasında İstanbul’da yaşamak isteyenlerin oranı çok fazladır. Property TR aracılığıyla İstanbul’da en iyi ve en karlı projeler ile konut sahibi olabilirsiniz.

Ticaretin Kalbi İstanbul

İstanbul sadece Türkiye için değil Dünya içinde stratejik öneme sahip bir şehirdir. Dünyadan milyonlarca kişi İstanbul’da en az bir gayrimenkul satın alarak bu muazzam şehre yerleşir ve yatırım fırsatı olarak görür. İstanbul’da yatırım yaparak batı ve doğu arasında köprü görevi gören bir ticaret fırsatı arıyorsanız yapmanız gereken tek şey propertytr.com sitesini ziyaret ederek ihtiyacınıza ve istediğinize uygun projelerden birinde ev sahibi olmaktır.

İstanbul’un En Lüks ve En Çok Kazandıran Projeleri

Taşı toprağı altın İstanbul’un her bir metresi önemlidir ve her zaman yatırımcısına para kazandırır. Ancak bazı projeler ve bazı ilçeler kısa vadede yatırım miktarını arttırırken yaşamak istediğiniz şehir hayatına da daha uygundur. Property TR firması en çok kazandıran projelerinde yer alarak hem Türkiye oturum izni alabilir hem de paranızı kısa sürede katlayabilirsiniz. İstanbul’un en çok tercih edilen semtleri: Sarıyer, Beşiktaş, Kadıköy, Adalar, Üsküdar, Ataşehir, Zeytinburnu, Maltepe, Fatih, Başakşehir ve Şile sayılabilir.

Kadıköy, Beşiktaş veya Sarıyer gibi ilçeler İstanbul’un göbeği sayılır ve modern projeler bulmak geçmişe göre daha zordur. Ancak Başakşehir ve Ataşehir iş alanlarının fazla olması ve yeni modern projeleri ile gelişime açık bölgelerdir. Şile ise İstanbul’un merkezine yakınlığını verirken müstakil ev projeleri sunar.

İstanbul’un Gelişmekte Olan İlçelerinde Yatırım Projeleri

İstanbul her geçen gün değerini arttıkça şehir büyümeye devam ediyor. İstanbul’da modern ve ulaşılabilir rakamlarda gayrimenkul sahibi olmak isteyen yabancılar yönünü ilk olarak Esenyurt’a çevirir.

Esenyurt hala gelişimini tamamlamamış ve gelişmeye devam eden bir ilçe olduğu için buradaki yatırımlar uzun vadede ciddi bir kazanç getirir. İstanbul’da raylı sistem ağının gelişmesi ile uzaklık kavramı kalmadığı için Esenyurt şehrin dışında kabul edilemez. İstanbul Havaalanının yapılmasıyla değer kazanan ve hala gelişme gösteren ilçelerinden biri Arnavutköy’dür. Property TR gelişen ilçelerin en iyi ve en çok kazandıran projelerini yabancı vatandaşlara yatırım fırsatı olarak sunar. Ayrıca halen yapım aşamasında olan Kanal İstanbul’un geçtiği ilçelerden biri olarak Arnavutköy kısa süre sonra çok daha fazla değer kazanacağı açıktır.

Beylikdüzü uzun yıllardır gelişim gösteren ve İstanbul’un merkezine yakınlığı ile bilinen halen uygun fiyatlı modern konutların olduğu ilçesidir. İstanbul’un ortasının dolmasıyla şehir batıya doğru kayarak Beylikdüzü ve Silivri’ye doğru bir gelişme gösterir.

Modern ve akıllı teknolojiler ile yapılmış birçok konut halen ulaşılabilir fiyatlarla satılır. Şehir görüntüsüne sahip Beylikdüzü ’nün halen doğal alanlarının korunması şehir yaşantısı ile doğal yaşantıyı bir arada sunar. Bunun yanında Çatalca, Pendik, Tuzla, Silivri, Avcılar ve Gaziosmanpaşa gibi ilçelerde de uygun fiyatlı ve lüks gayrimenkul satışları bulunur. Property TR İstanbul içi tüm yatırım fırsatlarını yabancı vatandaşlara detaylıca vererek en doğru yatırımın yapılması için profesyonel destek verir. İstanbul gayrimenkul projeleri için propertytr.com adresini ziyaret ederek tüm projeleri görüntüleyebilirsiniz. Satış öncesi ve satış sonrası uzman ekibi ile tüm sorularınıza anında yanıt vererek en iyi yatırımı yapmanız için tüm tecrübesini aktarır. Havaalanından özel araç ile alınarak dilerseniz satın alacağınız gayrimenkulü firma görevlisi ile gezebilirsiniz.

Aynı zamanda Turkish Citizenship (Türk Vatandaşlığı) konusunda uzman ekibi ile yabancılara yardımcı olmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.propertytr.com