Sinema ve dizi oyuncusu Buğra Gülsoy, yepyeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Kanal D’de yayınlanacak Azize dizisinde başrolü Hande Erçel ile paylaşacak olan oyuncu Buğra Gülsoy, bir mafya ailesinin oğulları olan Kartal karakterine hayat verecek. Zeki, mert ve cesareti yüksek bir karakter olacak Kartal’ın, Hande Erçel’in canlandıracağı Azize karakteri ile tutkulu ve karışık bir aşkın içine gireceği biliniyor. Bu yılın en çok beklenen yapımları arasında yer alan Azize dizisinin çekimlerine başlandı ve setten ilk kareler geldi.

AZİZE DİZİSİ YAKINDA EKRANLARDA

Dizi hayranlarının merakla beklediği Azize dizisinin başrolünde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel var. Hande Erçel dizide Azize karakterine hayat verecek. Bu ayın sonunda ya da önümüzdeki ayın başında seyirciyle buluşması beklenen dizide Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran ve Çetin Sarıkartal gibi oyuncular da yer alıyor. Çekimlerine devam edilen Azize dizisi bir intikam ve aşk öyküsü olacak.

Buğra Gülsoy & Hande Erçel

BUĞRA GÜLSOY KARTAL KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Azize dizisinde Buğra Gülsoy’un Kartal karakterini canlandıracağı ve güçlü bir mafya ailesinin oğulları olarak hayranlarının karşısına çıkacağı bilgisi paylaşıldı. Hande Erçel’in canlandıracağı Azize karakteri ise Kartal’ın ailesi olan Alpanlar’dan intikam almak isteyen Azize rolünde olacak. Kartal karakterini canlandıran Buğra Gülsoy’la yolları kesişecek ve Azize intikam ile aşkın arasında bir karar vermek zorunda kalacak.