Ünlü oyuncu ve manken Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz’in son maçını oyun alanının hemen yanından takip etti. Caner Erdeniz’i yalnız bırakmayan 8 aylık hamile olan ünlü oyuncu, maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, eleştirilere cevap verdi.

EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Kendisine ‘Müge Hanım ne yapıyorsunuz, bebek kaç aylık, yapmayın böyle şeyler’ gibi cümleler kurulduğunu yazan Müge Boz, maçın çok heyecanlı olduğunu, bu yüzden yerinde oturamadığı yazdı. Tüm taraftarlara sevgilerini gönderen ünlü oyuncu, taraftarlar ile birlikte maçın çok daha keyifli hale geldiğini yazdı. Maçın 83-64 skoru ile bittiğini ve bebeğinin de mutlu olduğunu yazan Boz, bebeğin bir daha ki derbide maçı kucağında izleyeceğini yazdı. Maç boyunca eşini yalnız bırakmayan ünlü oyuncu, maçın bitiminin ardından ise eşini öperek kutladı.

BEBEK ODASI HAZIR

Geçtiğimiz günlerde, bebeği için baby shower partisi sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, buna henüz karar vermediğini, bebeğin cinsiyetini de çok yakında açıklayacağını kaydetmişti. Eşi Caner Erdeniz’i basketbol maçlarında yalnız bırakmayan ve destek vermeyi sürdüren Müge Boz, bebekleri için çocuk odasını da hazırladıklarını, bebekleri için geniş bir eve geçeceklerini söyledi.