Alev Alev dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Alev Alev hangi gün oynuyor? Alev Alev hangi kanalda yayınlanıyor? Alev Alev yeni bölüm ne zaman başlıyor? Alev Alev saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtları aranıyor. Aksiyon ve dram türü ile ekranlara gelen ve Fransız yapımı Le Bazar de la Charité adlı diziden uyarlanan Alev Alev dizisinin senaryosunu Burcu Görgün Toptaş yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Dizinin başrollerini Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü paylaşıyor. Birinci sezonu devam eden dizi Ay Yapım tarafından çekiliyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Bender, Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan ile Zuhal Olcay’ın da yer aldığı yapımın son bölüm yayın günü ve tarihi ile oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

ALEV ALEV HANGİ GÜN OYNUYOR?

Alev Alev dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. İlk bölümleri ile önemli izlenme rakamlarına erişen ve kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu yapımlardan biri olan Alev Alev dizisi Perşembe akşamları dizi severlerle buluşuyor.

yeni başlayan diziler show tv atv kanal d fox tv

ALEV ALEV HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Alev Alev dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Kanalda ayrıca Ramo, Çukur, Arıza ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizileri ekrana geliyor.

ALEV ALEV YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alev Alev dizisi yeni bölüm 19 Kasım 2020 Perşembe günü başlıyor.

ALEV ALEV SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Alev Alev dizisi saat 20.00’de başlıyor. Önceki hafta yayınlanan bölümün özet görüntülerinin ardından yeni bölüm ekranlara geliyor.

damla sönmez nereli, evli mi, boyu kaç