Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Arka Sokaklar 548. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna yanıt arayan izleyiciler, birçok dizide olduğu gibi Arka Sokaklar dizisinde de yayına ara verme kararının olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Arka Sokaklar son bölü fragmanı ve yayın detayları ortaya çıktı. Oyuncuları arasında Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz’ın yer aldığı ve televizyonun en uzun soluklu yapımlarından olan diziye dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Arka Sokaklar dizisinin bu hafta yeni bölümü yer almayacak. Onun yerine bir önceki hafta yayınlanan 547. Bölümü izleyici ile buluşacak. Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü 27 Mart Cuma saat 20.00’de Kanal D ekranlarında dizi severler ile buluşacak. Arka Sokaklar’ın son bölümünde Aslı ve İlyas, cenaze teslimi sırasında Hasan’ın silah arkadaşlarıymış gibi rol yapacaklar. Aslı, ikiyüzlü tavrını sürdürecek. Mesut, cenazeye gelen Nedim’i kolundan tutup bir köşeye çekecek ve arkadaşını bu kez daha sert uyaracak.

ARKA SOKAKLAR 548. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Arka Sokaklar dizisinin 548. Bölüm fragmanı ekranlara gelemedi. Koronavirüs tehlikesinden dolayı dizi çekimlerine ara verildiğinden sevilen polisiye dizinin yeni bölümleri de yayınlanmayacak. Arka Sokaklar’ın 548. Bölümünde Ragıp ve adamlarına baskın yapılacak. Mesut, Ragıp’ı yakalayıp başına silah dayayacak, Aslı ise silahını çekip Ragıp’ı başından vuracak. Mesut, Aslı’nın bu hareketine anlam veremeyecek ve Aslı’yı tutuklayacak.