Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 541. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Uzun soluklu dizinin yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Arka Sokaklar ne zaman, hangi gün oynuyor? Arka Sokaklar hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz olan Arka Sokaklar dizisinin son bölüm yayın notları haberimizde yer buluyor.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm 7 Şubat 2020 Cuma günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Adnan isimli işadamı kayıplara karışıyor. Karısı Arzu ekibe bilgi verir ve Dursun adlı bir çalışanlarının tazminatsız olarak işten kovulduğunu, bundan dolayı Dursun’dan şüphelendiğini anlatır. Dursun ise kendisine yönelik suçlamaları reddeder. Adnan’ın başına neler geldiği yeni bölümde ortaya çıkacak.

ARKA SOKAKLAR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Arka Sokaklar dizisi Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Son bölümde, Nevres karısı ve kızının katilinin Tarık olduğunu öğrenir ve intikam almaya yemin eder. Nevres, işlek bir meydanda büyük bir patlama olması için adamı Yahya’yı görevlendirir. Patlamanın olduğu yerde tesadüf olarak Arda’da vardır. Savcı ise Nevres’in yakalanmaması nedeniyle Rıza Baba’ya baskı yapar. Rıza Baba bu başarısızlığı kendine yediremez ve istifa etmek ister.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 541. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölünde Tarık otelde Aslan’la kalmaya başlar ve Zeliha’nın TV’deki haberini görür. Nadya ise otelde çalışan bir hizmetliden istihbarat alır.