Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı ve her yeni bölümünde heyecanlı gelişmelerin ekrana yansıdığı Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor ve her gün yayınlanıyor. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 105. Bölüm özeti fragmanı Hint dizisi izleyenlerinin dikkatine sunuldu. Ülkemizde önemli bir kitle tarafından ilgiyle takip edilen ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin son bölümünde herkesi şaşkına uğratacak bir gelişme yaşanacak. Koşi Bihan’a her şeyi anlatacak. Bihan’ın gerçek annesi olduğunu ve Bihan’ı kendisinin doğurduğunu söyleyecek. Geçmişte yaşananlara dair önemli bilgiler verecek olan Koşi, Bihan’ın büyük tepkisiyle karşılaşacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 4 Haziran fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin çok sevilen ve izlenen dizisinin yeni bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 105. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 105. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Pandey’lerin yanına giden Koşi Bihan’a onu kendisinin doğurduğunu, öz annesinin kendisi olduğunu söyleyecek. Bu sözler karşısında şoka giren Bihan, Koşi’ye büyük tepki gösterecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 4 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 4 Haziran fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Koşi, Bihan’a sarılmak için can attığını ve kendisine anne demesini istedi. Bihan ise buna tepki göstererek Koşi’nin bulundukları yeri terk etmesini söyledi. Büyük bir heyecan yaşatacak olan yeni bölüm akşam saatlerinde yayına girecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE