Kanal 7 ekranlarında Hint dizileri rüzgarı esmeye devam ediyor. Her final yapan Hint dizisinin ardından yeni bir yapımla izleyicinin karşısına çıkan Kanal 7, geçtiğimiz aylarda orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisinin her akşam yayınlanmak üzere dizi severlerle buluşturmuştu. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 108. Bölüm özeti fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Hindistan’ın ünlü isimlerinin rol aldığı Hint dizisinin yeni bölümünde Thapki ve Bihan tartışacak. Thapki, Bihan’ın zor günlerinde yanında olmaya çalışırken yanlış anlaşılacak ve Bihan’ın kendisine bağırmasından dolayı üzülecek. Koşi ise büyükanneyi evden kaçırmaya çalışacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 7 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi.

AŞK BİR RÜYA 108. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 108. Bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Bihan ile Thapki arasında yeni bir anlaşmazlık ortaya çıkacak. Thapki’nin yanlış kurduğu bir cümle Bihan’ı çileden çıkaracak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 7 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 7 Haziran 2020 Pazar fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve Hint dizilerini ilgiyle takip eden izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu hikayesi yeni bölümü ile akşam saatlerinde ekranda olacak.