Ekranların sevilen Hint yapımlarından olan Aşk Bir Rüya dizisi 117. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Şada ile Aditi arasında tartışma çıkacak. Elindeki çubuklara çarpıp düşürdüğü için Aditi’ye çok kızan Şada ona tokat atmak üzereyken Dhruv tarafından engellenecek. Dhruv, Aditi’ye ceza verebileceğini ancak tokat atamayacağını söyleyecek. Şada bu durumu kabullenecek. Aşk Bir Rüya 16 Haziran Salı fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi yeni bölümü ile Salı akşamı saat 21.00’de başlayacak.

AŞK BİR RÜYA 117. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 117. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Thapki’nin dönüşünün ardından Dhruv da dönmüş ve beraberinde Aditi de diziye yeniden dahil olmuştu. Heyecanlı bölümler gelmeye devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 16 HAZİRAN SALI FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ İZLE

Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisi 16 Haziran Salı fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Şada, Bihan ve Dhruv ile birlikte Aditi’nin öyküsü kaldığı yerden devam edecek.