Ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan, Hindistan’da ilk yayınlandığı dönemlerde ekranlarda fırtına gibi esip ödülleri toplayan ve izlenme rekorları kıran Thapki Pyaar Ki adlı yapım Aşk Bir Rüya adıyla Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severlerle buluşuyor. Aşk Bir Rüya 118. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 118. Bölümünde Vani karakterini ısrarla devam ettiren Thapki, misafir olarak geldiği konakta herkese sözünü dinletecek. Bihan ise Vani’nin gerçekte Thapki olduğunu düşünerek onu çeşitli testlerden geçirecek. Konağa ayrıca bir sürü çocuk gelecek ve Thapki çocuklarla tören yapacağını söyleyecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 17 Haziran fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sundu. Evde çocukları gören Koşi, onların konakta ne işi olduğunu söyleyecek ve Thapki çocukları kendisinin çağırdığını söyleyip Koşi’yi susturacak. Bihan ise olanları uzaktan izlemeyi tercih edecek. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı 17 Haziran Çarşamba akşamı ekranlarında yerini alacak.

AŞK BİR RÜYA 118. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 118. Bölüm özeti fragmanı dizi severler için Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 118. Bölümünde Thapki, evdeki hakimiyeti ele geçirme planını sürdürecek. Koşi’den geçmişin intikamını alan Thapki, Koşi’yi her fırsatta ezmeye çalışacak. Koşi ise tepki vermek isteyecek ancak buna cesaret edemeyecek.

AŞK BİR RÜYA 17 HAZİRAN ÇARŞAMBA FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kanal 7’nin büyük ilgiyle takip edilen Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 17 Haziran Çarşamba fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin 17 Haziran akşamı yayınlanacak bölümünde Thapki, evde çocukları toplayacak ve eski günlerdeki gibi tören düzenlemek isteyecek. Kızlar Bihan’ın da kendilerine katılmasını isteyecek. Bihan ise Vani’ye yakınlaştığında yine Thapki’yi hatırlayacak ve onun gerçek kimliğimi itiraf etmesi için planlar yapacak.