Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 119. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu ve dizinin hayranları ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında her akşam izleyici ile buluşan dizinin son bölümünde konağa Vani olarak dönen Thapki’nin gerçek kimliğinin öğrenilmemesi için neleri göze alacağı sorusu yanıt bulacak. Konakta düzenlenecek törene katılan Thapki’nin eski Thapki gibi davranmaması gerekecek. Bihan ise Thapki’nin her hareketini yakından izlemeye devam edecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 18 Haziran Perşembe fragmanı yayınlandı.

AŞK BİR RÜYA 119. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 119. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıldı. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor.

AŞK BİR RÜYA 18 HAZİRAN PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 18 Haziran Perşembe fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 119. Bölümü Perşembe akşamı saat 21.00’de başlayacak ve 22.45’e kadar Kanal 7 ekranlarında sürecek.