Türk televizyonlarında yayınlanan Hint yapımı diziler büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu dizilerden biri de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisi oldu. Aşk Bir Rüya 120. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtıma göre yeni bölümde Vani kılığında konakta olan Thapki’nin yeni hamlesi tüm ev halkını şoka uğratacak. Tüm ev halkı Thapki’nin yaptığı yeni harekete karşı çıkacak. Vani, Bihan ve ailesinin yaşadığı evi aldığını söyleyecek ve 1 saat içinde evi boşaltmalarını isteyecek. Bihan ise bu duruma karşı çıkacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 19 Haziran Cuma fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint yapımı dizinin 120. Bölümü Cuma akşamı saat 21.00’de başlayacak.

AŞK BİR RÜYA 120. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 120. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 120. Bölümünde Vani, Bihan ve ailesinin gözünün yaşına bakmayacak ve evi onların elinden alacak. Koşi evin gitmesine çok sinirlenecek. Şirkete de zarar gelmesinden endişelenen Koşi Bihan’a kızacak. Bihan ise Vani gibi kötü birini Thapki’ye benzettiği için çok pişman olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 19 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 19 Haziran fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde Şada evin kendi üzerine olduğunu söylemeye çalışacak ancak Vani onu da alt etmeyi başaracak. Thapki, Vani olarak yaptığı kötülüklerden dolayı vicdan azabı çekecek ancak bebeğinin acısı daha ağır basacak.