Aşk Bir Rüya 122. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Bihan ile Vani’nin nişan telaşı ekranlara gelecek. Şankar ise bu nişanı engellemek için yeni planlarını devreye sokacak. Koşi’nin Vani’nin zenginliğinden gözlerinin kamaşacağı, Bihan’ın ise nişanlanmamak için her yolu deneyeceği yeni bölüm Kanal 7 ekranlarında Pazar akşamı başlayacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Haziran özeti fragmanı yayına girdi.

AŞK BİR RÜYA 122. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 122. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Koşi, Bihan ve Vani bir an önce evlensin diye nişan töreni hazırlıklarını hızlandırmaya çalışacak. Vani ise Koşi’ye pahalı hediyeler alıp onu iyice kendine bağlayacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 21 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Haziran özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve izleyicilerle buluştu. Thapki’nin Vani kılığında konağa döndüğü dizi kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde en popüler diziler arasındaydı ve izlenme rekorları kırıyordu.