Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya 125. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Aşk Bir Rüya’nın 125. Bölümünde Bihan ve Thapki’nin şaşırtan bir konuşması izleyici ile buluşacak. Bihan Thapki’ye aşkının bir kez daha onu kendisine getirdiğini söyleyecek. Thapki ise Vani Oberoy olduğunu kızgın bir şekilde söyleyecek. Bunun üzerine Bihan, kızgın olduğu bildiğini, kızgın olmakta sonuna kadar haklı olduğunu, ancak bu kez söz verdiğini, düğünden sonra ona hiç sıkıntı vermeyeceği, onu çok mutlu edeceğini, öyle ki bu mutluluktan dolayı kendisini affedeceğini söyleyecek. Bihan ayrıca geçen sefer aşklarının paramparça olduğunu, bu kez buna izin vermeyeceğini Thapki’ye söyleyecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 24 Haziran Çarşamba özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA 125. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 125. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde tanrıya dua ettiğini söyleyen Bihan, bir ip getirdiğini ve bunu Thapki’nin bileğine takmak istediğini söyleyecek. Thapki ise buna direnecek ancak Bihan ipi takacak ve o elin sonsuza kadar onun olduğunu, asla bırakmayacağını söyleyecek. Bihan, daha önce beraber olduklarını, şimdi beraberliklerinin sürdüğünü ve daima beraber olmaya devam edeceklerini Thapki’nin gözlerinin içine bakarak söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 24 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 24 Haziran 2020 Çarşamba özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşk Bir Rüya’nın yeni bölümünde Bihan, Thapki’nin peşinden koşmaya devam edecek. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Hint dizisi ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.