Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya 128. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Şada, Aditi’den intikam almak ve ortalığı karıştırmak için Bihan’ın kılığına girecek. Aditi yarı baygın haldeyken Bihan kılığında Aditi’ye saldıracak ve Aditi kendisine saldıranın Bihan olduğunu zannedecek. Şada ise Dhruv’dan dolayı intikam almayı sürdürecek. Konakta işlerin karışacağı yeni bölüm Kanal 7 ekranlarında 21.00’de başlayacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 27 Haziran 2020 Cumartesi özeti fragmanı yayına girdi. Merakla beklenen yeni bölümde Şada’nın yeni oyunları ekranda olacak.

AŞK BİR RÜYA 128. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Aşk Bir Rüya 128. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanan Hindistan yapımı dizi kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmış ve ödülleri toplamıştı. Günlük yayınlanan dizi Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin öyküsünde Thapki, diziye Vani olarak devam ediyor ve Pandey ailesi ile Koşi’den intikamını almayı sürdürüyor. Vani ayrıca geçmişte kendisine atılan iftiraları da Dhruv’un yardımı ile boşa çıkarıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Kekeme bir kız Thapki’nin başrolde olduğu öyküde izleyicilere aşkın en masum halinin gösterilmesi amaçlanıyor.

AŞK BİR RÜYA 27 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 27 Haziran 2020 Cumartesi özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dram romantik türleri ile ekrana gelen, 2015 yapımı olan ve yürekleri ısıtan bir aşk öyküsü olan Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimleri yer alıyor.