Kanal 7 Hint dizileri ülkemizde önemli bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Bu yapımlardan biri olan Aşk Bir Rüya dizisi günlük olarak Kanal 7 ekranlarında saat 21.00’de yayınlanıyor. Aşk Bir Rüya 167. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı dizi severler için paylaşıldı. İlgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Koşi’nin planları ortaya çıkacak. Düğünü iptal eden Koşi, Thapki’yi bir yere kilitleyip orada bırakacak. Kötü olaylara engel olamayan Thapki ise büyük üzüntü yaşayacak. Vani ise Pandey ailesini kandırmayı sürdürecek. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 6 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin öyküsünün yer aldığı Hint yapımı Perşembe günü saat 21.00’de yeni bölümü ile ekranda olacak.

AŞK BİR RÜYA 167. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 167. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna isimlerinin başrolde yer aldığı yapım 2015 yılında ilk bölümü ile Hindistan’da yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede izlenme rekorları kıran bir yapıma dönüşmüştü. Ülkemizde de ilgiyle izlenen Hint dizisinde kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi ekranlara taşınıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 6 AĞUSTOS FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 6 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Kendi ülkesinde yayınlandığı zamanda ödüller kazanan ve önemli izlenme rakamlarına erişen dizi ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla her akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.