Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam ediyor. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 3 Haziran özeti fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölümde yine çok konuşulacak sahneler diziye damga vuracak. Vasu’nun tekrar konağa dönüşü ile Koşi ve ailesinin kısa süreli saltanatı sona erecek. Duruma el koyan Vasu eski günlerine dönebilmeleri için harekete geçecek. Koşi ile arasında büyük gerginlikler yaşanacak ve kavganın ucundan dönecekler. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 104. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Balu’nun geçmiş hataları yüzüne çarpılırken, dizide başka ne tür gelişmelerin olacağı merakla bekleniyor. Konağa yerleşen ve konağın kendilerine ait olduğunu söyleyen Koşi ve yanındakilerin aslında Bihan’ın gerçek ailesi olduğuna dair bilgiler de dolaşmaya başladı. Bu bilginin ne kadar doğru olduğu ilerleyen bölümlerde belli olacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 3 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 3 Haziran Çarşamba özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Koşi’nin aslında kim olduğu, konakla ve konaktakilerle ne bağlantısı olduğu, evin yarısına nasıl sahip olduğu açıklığa kavuşamayacak. Ancak Balu’nun geçmişi tekrar gün ışığına çıkmaya başlayacak. Fırtına öncesi sessizlik gibi bir bölüm izleyiciyi bekliyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 104. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kekeme bir kızın hikayesinin ekrana taşındığı Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 104. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Son bölümde Vasu evde bir tören yapmak isteyince Koşi’nin engeliyle karşılaşacak. Gerginliğin artması üzerine Bihan’dan tehdit gelecek. Vasu ise Koşi’ye para teklif edip evden gitmelerini isteyecek. Koşi’nin bu teklife ne yanıt vereceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.