Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri arasında yerini alan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölümü ile devam edecek. Hafta içi her gün saat 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de dizi severler ile buluşan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Bir Rüya 31. Bölüm fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 19 Mart 2020 fragmanı ne oldu? Soruları da yanıt bulmuş oldu. Gangiyam’ın intikam için Dhruv’ların evine bomba yerleştireceği yeni bölümde Thapki’nin ne yapacağı merak konusu oldu. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 31. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya 31. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde evde bir kutlama yapılacak. Bihan bu kutlamada Thapki ve Dhruv’un dans etmesi için bir plan yapacak. Vasu ise Thapki’yi Bihan’la eşleştirmeye çalışacak. Aileden intikam almak isteyen Gangiyam ise sunulacak ikramların arasında bomba yerleştirecek.

AŞK BİR RÜYA 19 MART FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 19 Mart fragmanı olan yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Sevilen dizinin son bölümünde Thapki ile Gangiyam karşılaşacak. Gangiyam Thapki’ye müzik için geldiğini söyleyecek. Gangiyam’ın bombasına engel olmak isteyen Thapki’nin ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.