Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı izleyicinin ilgisine sunuldu. Son bölümünde Şada’nın, eski sevgilisi Ritvik’i yanından göndermek için elinden geleni yaptığı bir bölümü izlemiştik. Ritvik’e babası için Dhruv’la evleneceğini söyleyen Şada onu kandırmaya çalışmıştı. Aşk Bir Rüya 43. Bölüm fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 1 Nisan fragmanı ne oldu? Sorularına cevap arayan izleyiciler, hafta içi her gün saat 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi Aşk Bir Rüya’nın yeni bölüm fragmanı ve yayın detaylarını araştırıyor. Thapki’den kurtulmak isteyen Şada’nın arıları saldığı geçmiş bölümün üzerine yeni bölümde neler olacağına dair meraklı bekleyiş sürüyor.

AŞK BİR RÜYA 43. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 43. Bölüm fragmanı olan son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Bihan ile Thapki’nin arasında bir aşkın filizlendiği yeni bölümlerde yine heyecan eksik olmayacak. 2015 yılında Hindistan’da yayınlanmaya başlayan ve kendi ülkesinde en çok izlenen dizilerden biri olan Aşk Bir Rüya dizisi, Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizileri arasında yer alıyor. Dizinin son bölümünde Şada ve Dhruv’un düğün günü gelecek. Düğünden önce ise Şada’nın itiraflarını kaydeden Thapki görüntülerin olduğu kaseti kaybedecek. Kasete ulaşan Şada onu Thapki’den gizlemeye çalışacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 1 NİSAN ÇARŞAMBA FRAGMANI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 1 Nisan 2020 Çarşamba fragmanı ekranlara geldi. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı, orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Hint dizisinde kekeme bir kızın yaşama karşı umudunu yitirmeden aşkı arayışı konu ediliyor. Dizinin yen bölümünde Thapki ve Bihan kayıtları bulmak için harekete geçecek.