Kanal 7’nin yeni Hint dizileri arasında olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı ile yine çok konuşulacak. Aşk Bir Rüya dizisi 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Bir Rüya 3 Nisan Cuma fragmanı ekranlara geldi mi? Sorularına yanıt bulundu. Aşkın ve masumiyetin öyküsü olarak Kanal 7’de başlayan, Hindistan’da yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen televizyon yapımlarından olan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kendi ülkesinde çeşitli ödüllerin de sahibi olan dizinin başrolünde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla rol alıyor. Aşkın en masum halinin anlatıldığı Kanal 7 dizisinde kekeme bir kızın hikayesi ekranlara geliyor.

AŞK BİR RÜYA 45. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 45. Bölüm fragmanı olan son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Evlilik çağına gelmiş kekeme bir kızın öyküsünün anlatıldığı yapımda, Thapki kekeme ancak zeki bir kız olarak karşımıza çıkıyor. Bir çok insanın hor gördüğü Thapki, yaşama sevincini hiçbir zaman kaybetmiyor ve hayata umutla bakıyor. Aşk Bir Rüya dizisi 45. Bölüm 3 Nisan Cuma günü saat 21.30’da izleyici ile buluşacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 3 NİSAN FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan 3 Nisan fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşkın her sorunu çözeceğine inana Thapki’nin yeni maceraları Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan ve Sabina Jat olan 2015 yapımı Hint dizisi, dram ve romantik türleri ile ekranlara geliyor.