Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 68. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve yayınlandığı saatlerin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Hint dizisinin 68. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve aşkın her sorunu çözeceğine inanan kekeme bir kızın yürekleri ısıtan hikayesinin ekrana taşındığı dizide son bölüm heyecanı yaşanıyor. Aşk Bir Rüya 27 Nisan 2020 Pazartesi fragmanı izleyici ile paylaşıldı. Kanal 7 televizyonunda her gün yayında olan ve başrolü Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın isimlerinin paylaştığı 2015 yapımı Hindistan yapımı dizinin 68. Bölümü yayında olacak.

AŞK BİR RÜYA 68. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 68. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yayına girdi. İlk yayınlandığı dönemde birçok ödülün sahibi olan Hint dizisinde seyircilere aşkın en yalın ve masum hali gösteriliyor. Kekemeliği yüzünden bazı insanların hor gördüğü ve ezmeye çalıştığı Thapki’nin öyküsü yeni maceralarla ekrana gelmeye devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 27 NİSAN PAZARTESİ FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 27 Nisan Pazartesi fragmanı ekranlara geldi. Aşk Bir Rüya dizisi son bölümde yine önemli ve çok konuşulacak gelişmeler yaşanacak. Dram ve romantik türleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizi saat 21.30’da başlayacak.