Kanal 7 ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri arasında yerini alan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtımda Dhruv’un planını uygulamaya geçirdiği görülüyor. Dizinin 90. Bölümünde Dhruv’un Thapki’yi Bihan’dan ayırmak için neler yaptığı ekrana gelecek. Thapki’yi kandırıp tekrar çalışmaya zorlayan ve Bihan’ın da Thapki’ye ulaşmaması için elinden geleni yapan Dhruv’un aşık ikiliyi koparmak için yapacakları son bölüme damga vuracak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 19 Mayıs 2020 Salı özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Sevilen dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 90. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Thapki ve Bihan’ın bir daha birleşmemek üzerine ayrılması için planını kurgulayan Dhruv, bunun için öncelikle Thapki’yi kanalda çalışması için ikna edecek. Daha sonra ise kanala Thapki ile görüşmeye gelen Bihan’ın ona ulaşmasını engelleyecek.

AŞK BİR RÜYA 19 MAYIS 2020 SALI ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 19 Mayıs 2020 Salı özeti ve fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Dhruv ile Thapki’nin baş başa kaldığını öğrenen Şada’nın çıldıran görüntüleri ekrana gelecek. Bihan’ın ise çaresizlik karşısında ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Kekeme bir kızın öyküsü Kanal 7 ekranlarında yeni bölümleri ile sürüyor.

Yeni başlayan diziler 2020, en yeni yerli diziler belli oldu